Savaş oyunu tavsiyesi

Medal of Honor, Delta Force, ARMA ve Soldier of Fortune serilerine bakabilirsin. Grafik takıntın varsa bu serilere en baştan başlamak yerine son çıkan oyunlarına bakabilirsin. Ayrıca Frontlines: Fuel of War ve America's Army oyunlarını da tavsiye ederim. Bunlar ciddi oyunlar. Eğer senaryosu bilim kurgu ile karışık savaş oyunu istiyorsan Quake 4, Enemy Territory: Quake Wars ve BlackSite: Area 51 oyunlarını tavsiye ederim.

Medal of Honor, Delta Force, arma ve soldier of fortune serilerine bakabilirsin. Grafik takıntın varsa bu serilere en baştan başlamak yerine son çıkan oyunlarına bakabilirsin. Ayrıca frontlines: Fuel of war ve america's army oyunlarını da tavsiye ederim. Bunlar ciddi oyunlar. Eğer senaryosu bilim kurgu ile karışık savaş oyunu istiyorsan Quake 4, enemy territory: Quake wars ve blacksite: Area 51 oyunlarını tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam çok oyun önermişsin bayağı idare eder beni 👍

Selam arkadaşlar, savaş oyunu tavsiyesi yaparmsınız Call of Duty oynadım Battlefield oynamayı düşünüyorum ama hangi oyununu önerirsiniz metro serisini oynadım ve Crysis 3. Şu an ne tavsiye edebilirsiniz bilmiyorum ama savaş oyunu oynamak istiyorum, güzel cevaplarınız için teşekkürler :D
Battlefield 2 oyna. Modlarla zevkli oluyor.

Insurgency Sandstorm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı