Savcılık kararı ile alınan bilgisayar ne zaman teslim edilir?

Marco van Basten

Hectopat
Yer
Sicilian
Daha fazla  
Meslek
Sicilian Mafia
Arkadaşlar merhaba. 16-17 Ocak tarihleri arasında ben okuldayken evime polis ekipleri gelmiş ve evi incelemişler lakin hiçbir aleti vs. almadan gitmişler, suçumuzun ne olduğuna dair hiçbir fikrimiz yok. 1-2 hafta sonra tekrardan eve geldiler, ellerinde savcılık kararı ile evdeki bilgisayar tablet telefon ve CD'leri aldılar, o tarihten itibaren hiçbir gelişme yok, ortada ne dava var ne başka bir şey. Okulumdan dolayı bilgisayara ihtiyacım oluyor, bu süreci hızlandırma gibi bir şansımız var mı ve varsa nasıl yapabiliriz?

Arkadaşlar merhaba. 16-17 Ocak tarihleri arasında ben okuldayken evime polis ekipleri gelmiş ve evi incelemişler lakin hiçbir aleti vs. almadan gitmişler, suçumuzun ne olduğuna dair hiçbir fikrimiz yok. 1-2 hafta sonra tekrardan eve geldiler, ellerinde savcılık kararı ile evdeki bilgisayar tablet telefon ve CD'leri aldılar, o tarihten itibaren hiçbir gelişme yok, ortada ne dava var ne başka bir şey. Okulumdan dolayı bilgisayara ihtiyacım oluyor, bu süreci hızlandırma gibi bir şansımız var mı ve varsa nasıl yapabiliriz?

Polis olduğundan emin misiniz?

Öncelikle olayın ne olduğunu öğrenin. Kimse bir şey yokken gelip cihazlarınızı keyfi olarak toplayamaz, kaldı ki cihazlarınız bireylerin temel ihtiyaçları arasında yer alır. Haciz olsa bile gelip hepsini birden alamazlar. Aradan 1 ay geçmiş, hiç araştırıp bakmadınız mı sorun neymiş diye? Edevletinizi kontrol edin, karakola gidip bilgi alın. Şayet ortada bir şey yoksa sizi kandırmışlar.

Umarım polistir hocam onlar. Aklıma senaryo çoktan oturdu, karakola gidip bilgi almalısın bence.

Hocam gelen polisler tanıdık. Birkaç gere görmüştüm dışarıda yani ondan yana sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Polis olmasın onlar kanka?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı