Savcılık kararıyla alınan bilgisayar ne zaman teslim edilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl bir yol izleyebilirim lütfen yardımcı olun.
Ya olayı anlatmışsın da niye geldiler , ne yaptın da geldiler hiç bir şey söylemiyorsun ki... Ben sana inanmadım valla. Boşa konu açıp burada kafa yorma.. Adam akıllı ne yaptın da ettin anlat bilen bilsin söylesin ne yapacağını.

Ya olayı anlatmışsın da niye geldiler, ne yaptın da geldiler hiçbir şey söylemiyorsun ki... Ben sana inanmadım vallahi. Boşa konu açıp burada kafa yorma. Adamakıllı ne yaptın da ettin anlat bilen bilsin söylesin ne yapacağını.

Dostum ne yaptığımı ben bile bilmiyorum yasaklı siteye girme diye suç mu olur adamlar bana bunu söyledi eğer böyle bir suçtan direkt PC falan alınıyorsa Türkiye'nin yarısı içerde olurdu.

Koskoca polis onu da halledemez mi sanıyorsunuz :)? Hatta okuduğuma göre işin içinde savcı bile varmış.
Halledemez. Yalnizca bilgisayar acikken elimden alirlarsa ve sifreleme anahtarini anakarta tumlesik RAM'den cekerlerse verilerime erisebilirler.

Nasıl bir yol izleyebilirim.

Siz mal sahibi olmayın arkadaşım adamlar gelip 2 3 bin liralık bilgisayarına el koyup gidiyor 3 yıl sana hiçbir şey demiyor ve sesini çıkartmıyorsun. Eğer hiçbir şey yapmadıysan ve haksız yere elinden alındıysa her gün peşinde koşman lazımdı. İşlediğin bir siber suç vs anlat ki yardımcı olabilelim.

Dostum ne yaptığımı ben bile bilmiyorum yasaklı siteye girme diye suç mu olur adamlar bana bunu söyledi eğer böyle bir suçtan direkt PC falan alınıyorsa Türkiye'nin yarısı içerde olurdu.
Bana kalırsa size hırsız girmiş kanka polis kıyafetleriyle :D

Halledemez. Yalnizca bilgisayar acikken elimden alirlarsa ve sifreleme anahtarini anakarta tumlesik RAM'den cekerlerse verilerime erisebilirler.
Hadi verilere erişemediler diyelim, ki tek sorun o değil ki. Arkadaşın üzüldüğü nokta verilere erişilip erişilemeyeceği değil zaten. Adamın bilgisayarı gitmiş, üzüldüğü nokta o yani. Veri mi kaldı?

Siz mal sahibi olmayın arkadaşım adamlar gelip 2 3 bin liralık bilgisayarına el koyup gidiyor 3 yıl sana hiçbir şey demiyor ve sesini çıkartmıyorsun. Eğer hiçbir şey yapmadıysan ve haksız yere elinden alındıysa her gün peşinde koşman lazımdı. İşlediğin bir siber suç vs anlat ki yardımcı olabilelim.

Hocam işlediğim herhangi bir suç vs. yok.

Ben de bu durumu yaşadım. Bu 8-9 ay oldu gelmedi. Bazılarına 2-3 senede bile geliyormuş. Ya yoğunlar ya da umarsamıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı