Sorması ayıp yaşınız kaçOrtada herhangi bir dava bile yok.
Sorması ayıp yaşınız kaçOrtada herhangi bir dava bile yok.
Bu mantıklı olabilir yaşınız küçük ise fakat bunıun için polis mi gelecek hocam![]()
17 yaşındayım ve babamın telefonunda gitti kendisi esnaf olduğu için en çok ona lazım ailemin yaptığı bir oyun olduğunu düşünmüyorum şahsen.Bu mantıklı olabilir yaşınız küçük ise fakat bunıun için polis mi gelecek hocam![]()
Valla ben basima gelmesini istiyorum. Diskim sifreli ve secure boot aktif. Bilgisayari acikken elimden cekmedikleri surece acmalari imkansiz.
17 yaşındayım ve babamın telefonunda gitti kendisi esnaf olduğu için en çok ona lazım ailemin yaptığı bir oyun olduğunu düşünmüyorum şahsen.
17 yaşındayım ve babamın telefonunda gitti kendisi esnaf olduğu için en çok ona lazım ailemin yaptığı bir oyun olduğunu düşünmüyorum şahsen.
Çok saçma bir iş, eğer çok çok değerli aletler değilse unutun gitsin, ders ve tecrübe olmuş olur sizin için.17 yaşındayım ve babamın telefonunda gitti kendisi esnaf olduğu için en çok ona lazım ailemin yaptığı bir oyun olduğunu düşünmüyorum şahsen.
Çok saçma bir iş, eğer çok çok değerli aletler değilse unutun gitsin, ders ve tecrübe olmuş olur sizin için.
Durduk yere alacak halleri yok. Panel vb. işlere bulaşmışlığın var mı? Ayrıca 5-6 ay az süre değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.