Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 25 Ağustos 2021 #51 ItsAllGoodman dedi: Doğru videoyu izlediğine emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.135 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Ağustos 2021 #52 Semihfuat32 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ben değilim. Irkçılık ve nefret suçunun ne anlama geldiğini bilmiyorsun. Bu da olabilir.
Semihfuat32 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ben değilim. Irkçılık ve nefret suçunun ne anlama geldiğini bilmiyorsun. Bu da olabilir.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Ağustos 2021 #53 Darqx dedi: Afganlılarla dalga geçmiş gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Darqx dedi: Afganlılarla dalga geçmiş gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 25 Ağustos 2021 #54 ItsAllGoodman dedi: Ben değilim. Irkçılık ve nefret suçunun ne anlama geldiğini bilmiyorsun. Bu da olabilir. Genişletmek için tıkla... Muhaliflik gözünü kör etmiş de olabilir. Burada alalen ırkçılık olduğu belli.
ItsAllGoodman dedi: Ben değilim. Irkçılık ve nefret suçunun ne anlama geldiğini bilmiyorsun. Bu da olabilir. Genişletmek için tıkla... Muhaliflik gözünü kör etmiş de olabilir. Burada alalen ırkçılık olduğu belli.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 25 Ağustos 2021 #55 İslami değer: sarık, sakal ve Arap müziği Ok.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #56 Semihfuat32 dedi: Muhaliflik gözünü kör etmiş de olabilir. Burada alalen ırkçılık olduğu belli. Genişletmek için tıkla... Ne ırkçılığı yahu? Temsili bunlar temsili! Bütün Afganlılar neredeyse böyle! Hatta neredeyse değil hepsi böyle!
Semihfuat32 dedi: Muhaliflik gözünü kör etmiş de olabilir. Burada alalen ırkçılık olduğu belli. Genişletmek için tıkla... Ne ırkçılığı yahu? Temsili bunlar temsili! Bütün Afganlılar neredeyse böyle! Hatta neredeyse değil hepsi böyle!
Jugram Kilopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 394 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2021 #57 KO-MİK.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 25 Ağustos 2021 #58 Sıradan Varlık dedi: Ne ırkçılığı yahu? Temsili bunlar temsili! Bütün Afganlılar neredeyse böyle! Hatta neredeyse değil hepsi böyle! Genişletmek için tıkla... Temsili ne alaka? Türk milletini temsil olarak başı kapalı kadın çıkarmak ne kadar saçmaysa bu da o kadar saçma.
Sıradan Varlık dedi: Ne ırkçılığı yahu? Temsili bunlar temsili! Bütün Afganlılar neredeyse böyle! Hatta neredeyse değil hepsi böyle! Genişletmek için tıkla... Temsili ne alaka? Türk milletini temsil olarak başı kapalı kadın çıkarmak ne kadar saçmaysa bu da o kadar saçma.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #59 Semihfuat32 dedi: Temsili ne alaka? Türk milletini temsil olarak başı kapalı kadın çıkarmak ne kadar saçmaysa bu da o kadar saçma. Genişletmek için tıkla... Kim başı kapalı kadın çıkartıyormuş? Neden böyle bir örnek verdin Emin olun bu Afganlılar ülkeye yayıldığı zaman %90 ihtimalle karşınıza hep böyle tipler gelecektir. O zaman temsilin ne olduğunu anlarsınız.
Semihfuat32 dedi: Temsili ne alaka? Türk milletini temsil olarak başı kapalı kadın çıkarmak ne kadar saçmaysa bu da o kadar saçma. Genişletmek için tıkla... Kim başı kapalı kadın çıkartıyormuş? Neden böyle bir örnek verdin Emin olun bu Afganlılar ülkeye yayıldığı zaman %90 ihtimalle karşınıza hep böyle tipler gelecektir. O zaman temsilin ne olduğunu anlarsınız.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #60 Ortada hakaret olmadığını düşünüyorum.