Arkadaşlar laptopa temiz format attım. RDR2 oynuyordum ve tekrar indirmek istedim ama Cloud save dosyaları yok galiba, "oyun yükle" kısmında "tüm kayıt yuvaları boş" diyor. Eski saveleri bulma imkanım yok mu?
Cloud save nerden bakabilirim? Kusura bakmayın bilmiyorum gerçekten.Cloud save yoksa formattan sonra gitmiştir. Bulamazsınız.
Cloud save nereden bakabilirim? Kusura bakmayın bilmiyorum gerçekten.
Cloud save dosyalarına geçmiş dahil bu linkten bakabilirsin. Steam hesap bilgilerinden oyunların save dosyalarına bakıp indirme seçeneği sunuyor. Genelde kimse bilmez, erişmesi zor bir yerde.Cloud save nerden bakabilirim? Kusura bakmayın bilmiyorum gerçekten.
Format sonrası cloud yoksa hiç bir yerde yoktur. Pc geri yükleme programı yükleyip taratma yapmalısın. Bu zaman alacaktır.Arkadaşlar laptopa temiz format attım. RDR2 oynuyordum ve tekrar indirmek istedim ama Cloud save dosyaları yok galiba, "oyun yükle" kısmında "tüm kayıt yuvaları boş" diyor. Eski saveleri bulma imkanım yok mu?
Steam Cloud üzerinde yok.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.