Savunma sanatı önerisi

Yardımınız için çok teşekkürler üstadım son bir sorun var sizce bir muhay tai dovuscusu ile bir güreşçi rakip olursa sokakta kim alır ya da profosyenelde.

Yardımınız için çok teşekkürler üstadım son bir sorun var sizce bir muhay tai dovuscusu ile bir güreşçi rakip olursa sokakta kim alır ya da profosyenelde.

Bu soru sorulmamış kabul ediyorum hocam tabii ki Muay Thai'ci güreşçi ringde 2 dakika dayanabilirse helal olsun derim şakasız Muay Thaicilerin yumrukları ve tekmeleri ölümcül derecede silah yerine geçiyor sokakta ringde öyle değil ama güreşçiyi 2 yumrukta veya tek yumrukta bayıltır Muay Thai'ci hele bir de çok iyi derecede biliyorsa ışıkları tamamen söndüredebilir.

Yardımınız için minnettarım sayenizde karar verdim.

Yardımınız için minnettarım sayenizde karar verdim.

Ben teşekkür ederim aklınıza takılan sorular varsa bu konuya geri dönüp sorabilirsiniz ya da yeni bir konu açabilirsiniz yardımcı olurum beslenme düzeni vs hakkında veya kasların iyileşme süresi hakkında.

Sizin için sorun olmazsa istegramınızı alabilirmiyin

Sokak dövüşü olarak net olarak cevabım: krav maga.
Ama öğreten yok, olanlar da işe yaramaz.
Doğru düzgün öğreten bulursan banada haber ver lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…