Savunma sanatı önerisi

Ne derece eğitim aldığına göre değişir hocam ama askerlik için engel olacak hiçbir durumu bence yok aksine makine gibi oluyorsunuz her tehlikeyi bu spor sayesinde saniyeler öncesinde bile sezebiliyorsunuz 6.his kuvvetli ise aşırı engel olacak bir hasar bırakmaz bence ama dediğim gibi hocam aldığınız eğitim önemli eğitim seviyesi aşırı derecede yüksekse hasar belki bırakabilir %50 %50 sizin vücudunuza bağlı biraz da dirençli değilse bırakır eğer hasar görmek istemiyorsanız ileride sorun teşkil etsin istemiyorsanız eve gelince direk soğuk suya girin.

Yardımınız için çok teşekkürler üstadım son bir sorun var sizce bir muhay tai dovuscusu ile bir güreşçi rakip olursa sokakta kim alır ya da profosyenelde.

Yardımınız için çok teşekkürler üstadım son bir sorun var sizce bir muhay tai dovuscusu ile bir güreşçi rakip olursa sokakta kim alır ya da profosyenelde.

Bu soru sorulmamış kabul ediyorum hocam tabii ki Muay Thai'ci güreşçi ringde 2 dakika dayanabilirse helal olsun derim şakasız Muay Thaicilerin yumrukları ve tekmeleri ölümcül derecede silah yerine geçiyor sokakta ringde öyle değil ama güreşçiyi 2 yumrukta veya tek yumrukta bayıltır Muay Thai'ci hele bir de çok iyi derecede biliyorsa ışıkları tamamen söndüredebilir.

Bu soru sorulmamış kabul ediyorum hocam tabii ki Muay Thai'ci güreşçi ringde 2 dakika dayanabilirse helal olsun derim şakasız muay thaicilerin yumrukları ve tekmeleri ölümcül derecede silah yerine geçiyor sokakta ringde öyle değil ama güreşçiyi 2 yumrukta veya tek yumrukta bayıltır Muay Thai'ci hele bir de çok iyi derecede biliyorsa ışıkları tamamen söndüredebilir.

Yardımınız için minnettarım sayenizde karar verdim.

Merhaba 16 yaşında 89 kilo 1.73 boyunda bir gencim kilo vermek için ve kas kütlesi kazanmak için Gym'ye gidiyorum. Kendime bir savunma sanatı arıyorum genel olarak hafif olduğum zamanlarda da yumruklarim hantaldı genel olarak aşırı hantal değil kendime bir savunma sanatı arıyorum da muaytayı ve güreş önerdi isteklerim yani profesyonel açı da olabilir ama sokak dövüşü açısından tercihimdir. Hem saldırı hem savunma önerilerinizi beklerim.
Sokak dövüşü olarak net olarak cevabım: krav maga.
Ama öğreten yok, olanlar da işe yaramaz.
Doğru düzgün öğreten bulursan banada haber ver lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı