Arkadaşlar ben sevmek zorunda değilsin, ama saygı duymak zorundasın fikrine tamamen karşıyım. Koskoca ülkeyi kurtaran Atatürk'ün, şu hayatında hiçbir şey başaramamış ülkeyi batıranların saygısına ihtiyacı mı var? Bırakın saygı duymasınlar daha iyi. Fikirlerinin değeri yok arkadaşlar, değerli sanmasınlar kendilerini şunlar. Din tüccarının biri ayyaşın teki demiş. Desin ne olacak? Atatürk üzülecek mi? Kulak asmayın şunlara lütufen. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Saygı duymak zorunlu falan değildir. Geçen bir eşcinsel ile konuştum "Saygı duymak zorundasın yoksa toplumda kendini kabul ettiremezsin" diyor. Böyle bir saçmalık olur mu? Sevmek zorunlu değil ama saygı duymak zorunlu fikri insanların boş bir beklentisidir.
Saygı duymak zorunlu falan değildir. Geçen bir eşcinsel ile konuştum "Saygı duymak zorundasın yoksa toplumda kendini kabul ettiremezsin" diyor. Böyle bir saçmalık olur mu? Sevmek zorunlu değil ama saygı duymak zorunlu fikri insanların boş bir beklentisidir.
Hayır. Hiçbir yerde zorunlu değil. Kazma gibi gidip Atatürk'e küfür edersen tabii dikkat çekersin, bu demek değil ki saygı duymak zorunlu. Örnek olarak eşcinselliğe saygı duymayan birini asıyorlar mı? Herhangi bir dine saygı duymayanı asıyorlar mı? Toplumda tek de kalmazlar böyle insanlar, bir sürü kişi var aynı düşünceye sahip.
Hayır. Hiçbir yerde zorunlu değil. Kazma gibi gidip Atatürk'e küfür edersen tabii dikkat çekersin, bu demek değil ki saygı duymak zorunlu. Örnek olarak eşcinselliğe saygı duymayan birini asıyorlar mı? Herhangi bir dine saygı duymayanı asıyorlar mı? Toplumda tek de kalmazlar böyle insanlar, bir sürü kişi var aynı düşünceye sahip.
Twitter'de İslam'a saygı duyma bakalım kaçıncı günde yakalanacaksın Eskiden Atatürk'ü kullandıkları için ona saygı duyman zorunluydu, şimdi kitle İslamcı. İslam'a saygı duyman gerekiyor. Fakat ne hikmetse Ateizm'e saygı duyman zorunlu değil, ülkenin dini de yok? Neden sadece tek din acaba? Verdiğin örnek eşcinsellik, ülkenin başındakiler siyasal islamcı. Neden eşcinsellere saygı duyman gereksin ki? Aktroller sövüyor onlara.
Ülkenin dindarlık seviyesinin azalmasının nedenini Atatürk olarak görmek kadar saçma bir durum yok.
Her koyun kendi bacağından asılır. Sen ibadetine devam et, sana Atatürk ibadet etmeyeceksin mi dedi?
Forumun kitlesinden utandım yeminle.
Atatürk'ün çok güzel taktikleri vardır bu taktikler de savaşın kazanilmasinda büyük rol oynadı fakat bu savaşı Atatürk'ün kazandığı anlamına gelmiyor.
Ben burada ne Atatürk düşmanlığı yapıyorum ne de Atatürk'e kötü bir lider diyorum. Kastettiğim şey şu milli mucadele kahramanı tek Atatürk değil bir sürü kahraman var ve bu savaş tek Atatürk sayesinde kazanılmadı eğer tüm basarılar başkomutana yüklenseydi Çanakkale başarısı da enver paşa ya kalırdı umarım begenmedim atanlar anlamıştır.
Twitter'de İslam'a saygı duyma bakalım kaçıncı günde yakalanacaksın Eskiden Atatürk'ü kullandıkları için ona saygı duyman zorunluydu, şimdi kitle İslamcı. İslam'a saygı duyman gerekiyor.
Kanka her yerde var affedersin Allah'ı si gibi. Twitter'a yazmaz olur biter. Geçen oyun oynuyorum gelip Atatürk'e ve Allah'a sövdüler ne oldu şimdi? Şöyle bir şeyde var saygı duyuyorum diyen insanların bir kısmı topluma adapte olabilmek için yapıyor, yani insanları sadece dıştan değiştirirsin.
Ülkenin dindarlık seviyesinin azalmasının nedenini Atatürk olarak görmek kadar saçma bir durum yok.
Her koyun kendi bacağından asılır. Sen ibadetine devam et, sana Atatürk ibadet etmeyeceksin mi dedi?
Forumun kitlesinden utandım yeminle.