Ben cumhurbaşkanına hakarete cezayı savunduğumu hatırlamıyorum.Şu anda çıkıp Tayyip'e küfür etsen daha ağır ceza alırsın. Ne anlatıyorsun sen?
Ben cumhurbaşkanına hakarete cezayı savunduğumu hatırlamıyorum.Şu anda çıkıp Tayyip'e küfür etsen daha ağır ceza alırsın. Ne anlatıyorsun sen?
Heykele saldırdığında ne oluyor 1 iq arkadaşım?Ben cumhurbaşkanına hakarete cezayı savunduğumu hatırlamıyorum.
Ben bunun aksini de iddia etmedim. Her ne kadar başarılı bir komutan olsa da hakaret edilebilmeli. Özgürlük bunu gerektirir.Atatürk olmasa kazanılacaktı sanki![]()
Mala zarar vermiş oluyorsun. Bunun için 5816'dan hüküm giymemelisin 1 IQ türk arkadaşım.Heykele saldırdığında ne oluyor 1 iq arkadaşım?
Yaşadığın ülke de derdin bu mu? Buysa ilk olarak din, siyaset, vatandaşdan başlayabilirsin. Sanki diğer konularda özgürlük var da bi bu kaldı. Özgürlük varsa dinle alakalı bir şey yapayım o zaman? Sınırdışı mı edilirim müebbet mi yerim acabaBen bunun aksini de iddia etmedim. Her ne kadar başarılı bir komutan olsa da hakaret edilebilmeli. Özgürlük bunu gerektirir.
O mal neyi ima ediyor?Ben bunun aksini de iddia etmedim. Her ne kadar başarılı bir komutan olsa da hakaret edilebilmeli. Özgürlük bunu gerektirir.
Mala zarar vermiş oluyorsun. Bunun için 5816'dan hüküm giymemelisin 1 IQ türk arkadaşım.
Din de ilk olarak kafirlere saygı duymaman gerekiyor zaten, kitap öyle.Chpnin iktidarlık döneminde ülke dini konularda gerçekten zulüm gördü bu bir gerçek başörtülü öğrenciler okullara alınmadı mezun edilmedi darp edildi bir sürü herneyse bunları geçelim saygı karşılıklı olur sana saygı duyana duyarsın sana duymayana duymazsın
Kafirlerle ne alakası varki benim yazdığımınDin de ilk olarak kafirlere saygı duymaman gerekiyor zaten, kitap öyle.
Saygı karşılıklı olur yazmışsın, dinciler kafirlere saygı duyamaz diyorum ben de sana.Kafirlerle ne alakası varki benim yazdığımın
İşte tamam kafir bana duymazsa bende ona duymam ama kafir bana duyarsa bende ona duyarımSaygı karşılıklı olur yazmışsın, dinciler kafirlere saygı duyamaz diyorum ben de sana.
CHP 1950'den beri iktidar değil yalnız.. Senin dediğin 28 şubat dönemi.Chpnin iktidarlık döneminde ülke dini konularda gerçekten zulüm gördü bu bir gerçek başörtülü öğrenciler okullara alınmadı mezun edilmedi darp edildi bir sürü herneyse bunları geçelim saygı karşılıklı olur sana saygı duyana duyarsın sana duymayana duymazsın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.