Ya sen Kuran'ı çok doğrudan uygulayan bir arkadaşa benziyorsun da merak ettim, sizin şu "kafirlerle münasebet kurmayın" ayeti internet ortamlarında geçerli değil mi? Çünkü Technopat Sosyal'de 1600 civarı mesajın var ve Technopat'ın kurucusu Recep Baltaş müslüman değil. Merak ettim yani Kuran'da internet ortamları hariç diye özellikle belirtiliyor mu?
Ya sen Kuran'ı çok doğrudan uygulayan bir arkadaşa benziyorsun da merak ettim, sizin şu "kafirlerle münasebet kurmayın" ayeti internet ortamlarında geçerli değil mi? Çünkü Technopat Sosyal'de 1600 civarı mesajın var ve Technopat'ın kurucusu Recep Baltaş müslüman değil. Merak ettim yani Kuran'da internet ortamları hariç diye özellikle belirtiliyor mu?
Kafirlerle münasebet kurmayın diye bir ayet yok ki. Ayet bükücülük, cımbızcılık yapma. Bir şeyi kötüleyeceğim diye rastgele saldırma. Absürt görünüyor.
Dayı, az önce kafirlerle dost olmak yasak diye kendin demedin mi ya? Kafirle dost olmak yasaksa neden buralardasın? Sen kafire para vererek destek de oluyorsun, sitelerine girerek de destek oluyorsun. Ee bu dolaylı yoldan yasak değil mi? Buna yanıtında mı ahiret gününde Allah karar verir olacak?