Caspianlake
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5 12400F - Asus Dual Mini RTX 3060 Ti - 2x8GB Kingston Fury Beast 3200mhz - Samsung 980 1TB - Corsair HX750 80+ Platinum - MSI H610M-B - Corsair 4000D - ID SE 214 XT - Dell S2721DGFA.
Bu konuda haklisiniz ben hata ettim.Bu da yanlış bir bakış açısı. İslam peygamberi bile hayatı boyunca kalben iman etmediği halde müslümanım diyen kişileri bildiği halde 1 defa bile kimseye "bu kişi müslüman değil" dememiştir. Kimsenin dini inancının kuvveti bizi ilgilendirmez kardeşim. Yanlış yoldasın, kendine zarar verirsin.
Buna cevabimi verdim. Biz inanirizki onu ancak Allah bilir. Ataturk olmasa Allah yolunda canini feda eden sehitlerimiz yine olacakti. Bir yere gitmeyecekti.Sen insanlar kafir olunca ülke kurtarılmadı, battı dedin? Sen kendi dinini yaşa, %99 olsa bile kendi dinini yaşa. İnsanlara din sorup sonra ülke kurtulmadı deme. Atatürk olmasa dinini yaşayabilecek miydin aşırı merak ettim.
Bu konudaki kaynaklarimdan boyle olmadigini dusunuyorum. Ben yinede anlatmak istedigim sey, Ataturk Turklerin ulkesini kurtarmis olsa bile dine hakaret ettigi icin dindar birinin bu insani dost edinmemesi gerektigini, bunun Kuranda yazan bir emir oldugunu. Ki Ataturk ve zihniyetinin Muslumanlara ne kadar olanak sagladigi veya ne kadar kisitlama sagladigi tartisilir. Benim baktigim kaynaklara gore kendi fikrim var. Sizinkinede saygi duyarim.Savaş, sadece askeri çarpışmadan ibaret değildir. Bir savaşın kazanılmasında en büyük unsur tartışmasız komutadır. Komuta unsuru binlerce yıldır bütün harp kitaplarında yer almıştır. Başkomutan Mustafa Kemal olmasaydı, bitap düşmüş orduyu 1 yıl gibi kısa bir sürede taaruza geçecek seviyeye getirmeseydi, Batı Anadolu muharebelerinde zekice hamleler yaparak düşmanı ülkemizden sürmeseydi bugün bizim halimiz nice olurdu.