Sayısal 331.000 sıralamada geleceği olan bölüm var mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bu yıl akılsızlık yapıp üniversite sınavına önem vermedim ve tabii kötü bir sonuç geldi. En başta planım 1 yıl daha hazırlanmaktı fakat tercih edebileceğ bir bölüm varsa yazmak istiyorum.
Sayısal 331.000 sıralama ile iş sahibi olabileceğim bir bölüm okuyabilir miyim? Vakıf veya devlet fark etmez. Burslu veya burssuz fark etmez.
Eğer ileride iş bulabileceğim veya geleceği olan bir bölüm varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Geleceği olan bir bölüm yok her şey sizde bitiyor ilgi duyduğunuz bir bölüm yok mu hiç.
Bu yıla kadar illa bir mesleği düşünmüşsünüzdür.

Merhaba. Bu yıl akılsızlık yapıp üniversite sınavına önem vermedim ve tabii kötü bir sonuç geldi. En başta planım 1 yıl daha hazırlanmaktı fakat tercih edebileceğ bir bölüm varsa yazmak istiyorum.
Sayısal 331.000 sıralama ile iş sahibi olabileceğim bir bölüm okuyabilir miyim? Vakıf veya devlet fark etmez. Burslu veya burssuz fark etmez.
Eğer ileride iş bulabileceğim veya geleceği olan bir bölüm varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Öğretmenlik tutuyorsa yazabilirsin.
Öğretmenlik yapmak istemiyorum açıkçası. Öneri için teşekkürler.
Ziraat yaz. Geleceği parlak görünüyor. Tarımın önemi artıyor her yıl
Öneri için teşekkürler.

Geleceği olan bir bölüm yok her şey sizde bitiyor ilgi duyduğunuz bir bölüm yok mu hiç.
Bu yıla kadar illa bir mesleği düşünmüşsünüzdür.
Pilotaj istiyorum. Fakat 4 yıllık bir üniversite bitirdikten sonra 1,5 yıllık okuluna gitmek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı