Nohut Tamatea
Hectopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar. 2025 YKS adayı olarak bir ders programı oluşturdum. Daha önceden vardı fakat İngilizce kursum 1 günde 3 saat yediği için çok adapte olamadım o programa. Ben de daha hafif bir program oluşturdum. Yarın deneyeceğim. Ayrıca yaklaşık 1 saat önce; TYT'nin daha başında olmama rağmen, 11. sınıfın konularını unutmamak için AYT'ye de hafif hafif başlamaya karar kıldım. Programın temel mantığı şu şekilde: Pazartesi / salı: TYT konu çalışması ve basit testleri çözeceğim. Çarşamba günü ise önceki 2 gün boyunca yaptıklarımın tamamını orta seviye sorularla tekrar etmeye çalışacağım. Perşembe / cuma: AYT (sayısalcıyım) konu çalışması ve basit testler yine. Cumartesi de yine TYT gibi önceki 2 günde yaptıklarımı orta seviye testlerle pekiştireceğim. Son kalan pazar günü ise bütün hafta yaptığım TYT-AYT çalışmalarımı tekrar edeceğim gerekirse orta ve zor seviye sorularla (zor yapabilir miyim bilmiyorum belki orta seviyede kalabilirim bir süre). Zaten programın SS'ini ekte paylaşacağım, inceleyebilirsiniz. İngilizce kursum haftada 4 gün, 12-3 arası. Cuma günü ise 1 buçuk saat kadar speaking etkinliği var. İzmir'de yaşayanlar bilir. Kütüphane Alsancak'ta, ben Bornova'da yaşıyorum. Dolayısıyla mesafe biraz uzak. O yüzden sabahları kurstan önce kütüphane de maksimum 1 derse vakit ayırabilirim. Cuma günleri böyle bir problemim yok, speaking etkinliği de 19.00 da olduğu için sabahtan akşama kadar kütüphanede kalabilirim. Sizce bu program başarılı olur mu? Sizin de fikirleriniz varsa duymak isterim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.