Sayısal mı EA mı?

Windows Adam

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şimdi eşit ağırlıktayım ancak hitabetim çok etkili değil o yüzden hukukta çok bir şeyler başarabileceğimi düşünmüyorum. Sayısal gidersem 2010'dan beri PC ile içli dışlı olduğum için yazılım mühendisliği gitmek isterim. Sizce ne yapmalıyım?

Ama sıkıntı şurdaki 2 haftaya sınavlar başlayacak ve benim 1 aylık konuyu 2 haftaya sığdırmam gerekli.

Arkadaşlar ben şimdi eşit ağırlıktayım ancak hitabetim çok etkili değil o yüzden hukukta çok bir şeyler başarabileceğimi düşünmüyorum. Sayısal gidersem 2010'dan beri PC ile içli dışlı olduğum için yazılım mühendisliği gitmek isterim. Sizce ne yapmalıyım?
Açıklamanızda;
"Yazılım konuları dışında tüm konulara etiketleyebilirsiniz." yazıyor.
Yazılım mühendisliği okumak istediğinize eminmisiniz?

Bölüm tercihi yaparken biraz gerçekçi düşünmelisiniz "hitabetim iyi değil o yüzden avukat olamam" bu çok saçma bir mantık açısı. İşaret dili eğitmeni olmadığın sürece yapacağın her meslekte, hayatının her noktasında hitabet olacak. Temel eksikliklerini gidermek yerine hasır altı etmeni önermem. Mühendislik kazansan her hafta bütün sınıfa sunum yapacaksın, hocalarına sunumlar yapacaksın bunları nasıl yapacaksın ?

Açıklamanızda;
"yazılım konuları dışında tüm konulara etiketleyebilirsiniz." yazıyor.
Yazılım mühendisliği okumak istediğinize emin misiniz?

Hocam onu bir şey bilmiyorken yazdım şimdi biliyormuş gibi gözükürsem sıkıntı. Halada etiketlemeyin çünkü çok az kodlama biliyorum.

Bölüm tercihi yaparken biraz gerçekçi düşünmelisiniz "hitabetim iyi değil o yüzden avukat olamam" bu çok saçma bir mantık açısı. İşaret dili eğitmeni olmadığın sürece yapacağın her meslekte, hayatının her noktasında hitabet olacak. Temel eksikliklerini gidermek yerine hasır altı etmeni önermem. Mühendislik kazansan her hafta bütün sınıfa sunum yapacaksın, hocalarına sunumlar yapacaksın bunları nasıl yapacaksın?

Doğru. Benim bir yandan yurt dışına gitme hedefimde var ama hukukta ülkeden çıkınca hakim savcı avukat olarak iş yapılmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı