Sayısal yapıp sözeli batırmak

Daha fazla  
TYT AYT matematik netim 30 üzerinde.
TYT fen 15 üstü.
AYT fen 30 üstü.
Ama gelelim sözel derslere Türkçe 20 civarı.
Sosyal 10 civarı geliyor.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Sözel dersleri asla yapamayacağım gibi geliyor. Öneriniz varsa alırım. Paragraf çözerken 10 sorudan sonra falan sanki biri boğazımı sıkıyor, nefes alamıyorum gibi oluyor. Bunu nasıl aşarım? Sınava 6 ay kaldı. Türkçeyi 35 civarı sosyali 18-20 civarı yapmam lazım. Mümkün mü kalan sürede?

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT fen 15 üstü.
AYT fen 30 üstü.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Sözel dersleri asla yapamayacağım gibi geliyor. Öneriniz varsa alırım. Paragraf çözerken 10 sorudan sonra falan sanki biri boğazımı sıkıyor, nefes alamıyorum gibi oluyor. Bunu nasıl aşarım? Sınava 6 ay kaldı. Türkçeyi 35 civarı sosyali 18-20 civarı yapmam lazım. Mümkün mü kalan sürede?

Kitap okuyun hocam özellikle roman tavsiye edebilirim sürükleyici olurlarsa okudukça okumak istersiniz.

TYT fen 15 üstü.
AYT fen 30 üstü.
Sosyal için YouTube bulunmaz nimet. Aynı zamanda MEB kitabının kazanımı çok soruluyor.

@Ulubatlı Souness YKS öğrencisinin günde 2 saat kitap okumaya vakti olduğunu şahsen düşünmüyorum.

Ana soruya gelecek olursak da her ders gibi sözel derslere de sıkı çalışmak gerekiyor. Pek çalışmaya vaktiniz kaldığını sanmıyorum, o yüzden sosyal dersleri için kritik konular kamplarını ve soru çözüm videolarını izleyin derim. Dil bilgisinden çok soru kaçırıyorsanız en kısa dil bilgisi kampına katılıp hızlısından kolay deneme çözebilirsiniz. Kampa katılmak istemiyorum derseniz de 3d dil bilgisi kitabını alıp günde üçer test çöze çöze toparlarsınız.

Paragraf için de düzenli türkçe denemesinden kaçış yok ya, baska çözüm bulamadım ben kendimde.

@Ulubatlı Souness YKS öğrencisinin günde 2 saat kitap okumaya vakti olduğunu şahsen düşünmüyorum.

Ana soruya gelecek olursak da her ders gibi sözel derslere de sıkı çalışmak gerekiyor. Pek çalışmaya vaktiniz kaldığını sanmıyorum, o yüzden sosyal dersleri için kritik konular kamplarını ve soru çözüm videolarını izleyin derim. Dil bilgisinden çok soru kaçırıyorsanız en kısa dil bilgisi kampına katılıp hızlısından kolay deneme çözebilirsiniz. Kampa katılmak istemiyorum derseniz de 3D dil bilgisi kitabını alıp günde üçer test çöze çöze toparlarsınız.

Paragraf için de düzenli Türkçe denemesinden kaçış yok ya, baska çözüm bulamadım ben kendimde.

Hocam zaten sayısal derslerde sorunu olmadığını belirtmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı