Sayısalda 350-450 bin sıralama için kaç net gerekir?

Oguzkaan0

Centipat
Daha fazla  
Sayısal 350-450 bin aralığında sıralama yapan varsa yaptığı netleri SS atabilir mi?

TYT.
Türkçe 30 net.
Sosyal 12.75 net.
Fen 2 net.
Matematik 15 net.
AYT.
Mat 6.25 net.
Fen hiç çözmedim sizce bu netlerle 380 bin gelir mi?

Sayısal 350-450 bin aralığında sıralama yapan varsa yaptığı netleri SS atabilir mi?

TYT.
Türkçe 30 net.
Sosyal 12.75 net.
Fen 2 net.
Matematik 15 net.
AYT.
Mat 6.25 net.

Sence gelir Allah için 6 netin var AYT'de.

TYT.
Türkçe 30 net.
Sosyal 12.75 net.
Fen 2 net.
Matematik 15 net.
AYT.
Mat 6.25 net.

OBP nedir, MEBİ üzerinden 90 OBP'de 360 bin sıralama gösterdi OBP söylerseniz daha net bir tahmin yapabilir, dilerseniz kendiniz de bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Obp puanım 81.5
OBP nedir, MEBİ üzerinden 90 OBP'de 360 bin sıralama gösterdi OBP söylerseniz daha net bir tahmin yapabilir, dilerseniz kendiniz de bakabilirsiniz.

Sence gelir Allah için 6 netin var AYT'de.
Sıralama hesaplama sitelerinde geldiğini görüntülüyorum ancak gerçek sıralama sonuçlarını görmek için bu konuyu açtım. Yine de cevabınız için teşekkürler.

OBP puanım 81.5

Sıralama hesaplama sitelerinde geldiğini görüntülüyorum ancak gerçek sıralama sonuçlarını görmek için bu konuyu açtım. Yine de cevabınız için teşekkürler.

MEBİ bence en gerçekçi sonucu veriyor 380k civarı diyor obpniz için de 450ye kadar her türlü geleceğini düşünüyorum.

MEBİ bence en gerçekçi sonucu veriyor 380k civarı diyor obpniz için de 450ye kadar her türlü geleceğini düşünüyorum.
Bazı yks sslerine baktığımda daha kötü netlerle bile daha iyi sıralama yapanları görüyorum. Zannediyorum bunun sebebi katsayı ile alakalı. Zor sorulara yapanlar daha iyi sıralama yapıyor anladığım kadarıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı