Sayısalda zorlanıyorum

Swaeng

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.

Ben 11. sınıf sayısal okuyorum ama çok zorlanıyorum. Matematik dışında diğer sayısal dersleri yapamıyorum. Eşit ağırlık geçmeyi düşünüyorum. Ama ileride yazılım veya dijital oyun tasarımcılığı bölümümlerinden birinde okumak istiyorum. Eşit ağırlık seçersem üniversitede bu bölümleri seçebilir miyim?

Selamlar.

Ben 11. sınıf sayısal okuyorum ama çok zorlanıyorum. Matematik dışında diğer sayısal dersleri yapamıyorum. Eşit ağırlık geçmeyi düşünüyorum. Ama ileride yazılım veya dijital oyun tasarımcılığı bölümümlerinden birinde okumak istiyorum. Eşit ağırlık seçersem üniversitede bu bölümleri seçebilir miyim?

Bence hemen pes etme. Kimya çok zor değil çalışınca karşılığını aldığın bir ders. Biyoloji tekrar yaparsan direk kaparsın. Bir fizik zor 11.sınıfta. Ben de lise 3'üm tek fizikte zorlanıyorum ama ara tatilde onu da halledeceğim. Bence sayısaldan vazgeçme çalışmaya devam et.

Herkes istediği işi yapacak diye bir şey yok.
İnsanların cesaretini kırmayın, hele şu dönemde olan gençlerin cesaretini.
2. olarak eşit ağırlık seçme orda bir bölüm istemiyorsan. Matematik, kimya ve biyoloji çalıştığında karşılığını alacağın dersler. Fizik öyle değil nankör. Ancak çalışıp analitik düşünmeyi öğrenirsen her sorusunu çözersin. Derece öğrencisiydim.

Fizikte 7 sorudan 6 doğru yapmıştım, kimya ve biyolojiden elenmiştim 🤣

Yeterince çalışırsan yapamayacağın şey yok.
Fizik gerçekten garip bir ders hele lisede. Bize okullarda genelde düz mantık düşünmek öğretildiği için fizikte zorlanıyoruz. Formül veriyorlar yapın diyorlar öyle de olmuyor sorular.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı