Hayır hocam yaparsın da dediğim gibi çok çalışmak gerekiyor. Fene biraz ağırlık verin, kimyaya özellikle.Hocam 150k basit bir hedef mi yoksa ideal bir hedef mi benim gibi birisi için?
@260112
Hocam peki sizce 150k uçuk bir hedef mi?
Hayır hocam yaparsın da dediğim gibi çok çalışmak gerekiyor. Fene biraz ağırlık verin, kimyaya özellikle.Hocam 150k basit bir hedef mi yoksa ideal bir hedef mi benim gibi birisi için?
@260112
Hocam peki sizce 150k uçuk bir hedef mi?
Hocam 1 aydır tyt çalışıyorum kalan süreçte 2 ayda tyt'yi bitirebilir miyim?Hayır hocam yaparsın da dediğim gibi çok çalışmak gerekiyor.
Zor olduğunu söyleyince sözümüz dinlenmiyor galiba. Trajikomik, çok umut aşılamayın bence insanlara. Söyleyeceğiniz şeyi açık açık söyleyin. Çalışan yapar eyvallah, zor dedik diye fikirler niye onemsenmiyor?
1 ayda tak diye artış olmaz hocam. TYT’de bütün derslere mi çalışıyorsun?Hocam 1 aydır tyt çalışıyorum kalan süreçte 2 ayda tyt'yi bitirebilir miyim?
Netlerimde hala bir artış olmadı.
Evet hocam.1 ayda tak diye artış olmaz hocam. TYT’de bütün derslere mi çalışıyorsun?
İyi de ben sayısal zor demedimSayısal zor diyerek insanları korkutup durmayın. Her alanın kendine göre zorluğu var. Kimi insan ezber yapamaz kimi insan fizik sorusu çözemez. O yüzden bu alanları birbiriyle karşılaştırmak zaman israfından başka bir şey değil.
İyi de ben sayısal zor demedim. EA'dan sayısala gecen adam sence tak diye AYT feni yapabilecek mi?
İyi de ben sayısal zor demedim. EA'dan sayısala gecen adam sence tak diye AYT feni yapabilecek mi?
Hocam konu eksiğiniz ne kadar TYT’de genel olarak? Yani az buçuk bir şeyler biliyorsunuzdur. Benim önerim TYT’ye çalışırken AYT’yi kesinlikle boşlamayın.Evet hocam.
Tam yazdım mesajınızı gördümHocam fizikte vs bir temelim var TYT biyoloji ezber. Kimya sıkıntı sadece onu da hallederim diye düşünüyorum zaten mezuna kalmıştım alanım EA idi. AYT kısmına geçeceğim zaman TYT temelim olduğu içi çok zorlamaz gibi.
Hocam konu eksiğiniz ne kadar TYT'de genel olarak? Yani az buçuk bir şeyler biliyorsunuzdur. Benim önerim TYT'ye çalışırken AYT'yi kesinlikle boşlamayın.
Hocam konu eksiğiniz ne kadar TYT'de genel olarak? Yani az buçuk bir şeyler biliyorsunuzdur. Benim önerim TYT'ye çalışırken AYT'yi kesinlikle boşlamayın.
Tam yazdım mesajınızı gördüm. Öyleyse 2 ayda biter bence hocam. Kimya TYT de aman aman zor değil. Fen dersleri bence AYT'de daha zor oluyor. Ufak ufak TYT ve ağır bir şekilde AYT çalışabilirsiniz. EA'dan geldiğiniz için matematiğiniz 0 değildir, AYT fen sizin ana odağınız olsun. Matematiği de tabii ki boşlamayin. AYT'de matematik ve fen çözeceksiniz zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.