İnternet bağlantısını hemen kesin öncelikle. Daha sonra Kaspersky indirip tam tarama yapın. Sonuçları atın.
Ne demek istediğim anlaşılıyor hocam. Arkadaş hesaplarım tek tek çalınıyor deyince hızlıca aklıma gelenleri yazdım. Cümle sırasını karıştırmışım.Öncelikle interneti kesipmi indirecek.
İnternet bağlantısını hemen kesin öncelikle. Daha sonra Kaspersky indirip tam tarama yapın. Sonuçları atın.
Format derken temiz kurulum kastedilir genelde. Sıfırlama işe yaramayabilir fakat format atmanız, zararlı bulaştıktan sonra temizleme yapmaya göre de daha garanti bir çözümdür. Tercihinize kalmış.Hocam çok teşekkürler şu an virüs taramalarıni yapıyorum. İki kimlikli doğrulama yaptığım hesaplarima bile girerek telefon numaram ve diğer bilgilerimi silebiliyorlar. Şifrelerimin hepsini telefonumdan değiştirip bilgisayardan çıkışlarını yaptım. Şu an tarama yapılıyor. Bittiğinde raporu paylaşırım. Çok teşekkür ediyorum hepinize.
Bilgisayarı Windows'dan sıfırlamak yani format çözüm olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.