Format derken temiz kurulum kastedilir genelde. Sıfırlama işe yaramayabilir fakat format atmanız, zararlı bulaştıktan sonra temizleme yapmaya göre de daha garanti bir çözümdür. Tercihinize kalmış.
Veri sızıntılarının birinde mevcut şifreleriniz açığa çıkmış da olabilir öyleyse.Teşekkür ederim format atmayı düşünüyorum. Anti virüs de bir şey bulamadı temiz çıkıyor![]()
Veri sızıntılarının birinde mevcut şifreleriniz açığa çıkmış da olabilir öyleyse.
Şifrelerinizi telefondan değiştirdikten sonra bilgisayardan giriş yaptınız mı hiç? Telefonda bir zararlı olabilir.
Kaspersky'ye güvenim yüksek fakat ben de kesin konuşamıyorum maalesef. Fazla zahmeti olmayacaksa format atın. Olacaksa da bir de Hijackthis ve FRST raporu paylaşmanızda fayda var.Evet hocam girmiştim şimdi telefonumu da fabrika ayarlarına döndürdüm. Kaspersky'de tam tarama temiz çıktı. Bir şey var mı emin olamıyorum. Yoksa eğer nasıl çalacaklar hesabımı. Şu an sorun var mıdır format atayım mı hocam ne dersiniz?
Kaspersky'ye güvenim yüksek fakat ben de kesin konuşamıyorum maalesef. Fazla zahmeti olmayacaksa format atın. Olacaksa da bir de HijackThis ve frst raporu paylaşmanızda fayda var.
Rehberleri paylaştım. Adım adım anlatılıyor, zor bir işlem değil.Hocam 'HijackThis ve frst' bu kısımları anlamadım da nereden atacağım ve bulabilirim acaba? Kusura bakmayın çok soruyorum ama hiç bilgim yok![]()
![]()
Rehberleri paylaştım. Adım adım anlatılıyor, zor bir işlem değil.
Rehber: HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri
Sisteminizde yaşadığınız performans düşüşü, kilitlenme, zararlı etkisi, uygulama hatalarından kaynaklanan sorunsalları analiz etmek ve performans iyileştirmesi, zararlı etkisini inaktif etmek için bize HijackThis yazılımı ile yaptığınız tarama Logunu burada paylaşmanız gerekmektedir...www.technopat.net
Rehber: Farbar Recovery Scan ile Rapor Hazırlama
Konu içinde rapor paylaşacak olan kişi sorununu açıkça belirtmesi gereklidir. Yazılımı bir klasör içine atıp altta verilen şıklar işaretli şekilde Scan yapın. Scan bitince klasör içinde çıkan txt dosyalarını rarlayıp dosya upload servislerinden birine upload edip paylaşın. Kurallara uygun...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.