- SSD veya HDD modeli
- SSD: Crucial 240 GB BX500 2.HDD: WD -WD7500BPvx 75
Scanning and reapairing Drive geldiğinde bekliyorum 5 ya da 6 saniye sonra beni Windows ekranima atıyor. Kullandığım SSD: Crucial 240 GB BX500 2.HDD: WD -WD7500BPvx 750GB.
HD Tune ile tüm disklere scan disk yapın. Quick scan kapalı olsun.
Uygulamayı kulanmayı bilmiyorum böyle bir ekran geldi ne yapmam lazım?
Eki Görüntüle 1470801
Bir de yukarıdaki 750GB'lik HDD Windows onun içine kurulu değil.
Üç tane diskim var üçünüdemi tarayım (Seagate expansion çikarilabir disk)
Eki Görüntüle 1470803
sürekli olarak 58 derece sicakliğa sahipsiniz diyor hatta 60 a kadar gidiyor normalmi ? şuan %100 kulanılıyor ssdError Scan yazana tıklayın. Oradan yapın.
Diskten diske sıcaklık değişir. Mesela 970 Evo Plus SSD 80 derecede bile sıkıntı çıkartmıyor. Daha önceden Windows yükseltmesi yaptınız mı? Ondan da kaynaklanıyor olabilir.sürekli olarak 58 derece sicakliğa sahipsiniz diyor hatta 60 a kadar gidiyor normalmi ? şuan %100 kulanılıyor ssd
Diskten diske sıcaklık değişir. Mesela 970 EVO Plus SSD 80 derecede bile sıkıntı çıkartmıyor. Daha önceden Windows yükseltmesi yaptınız mı? Ondan da kaynaklanıyor olabilir.
Diskten diske sıcaklık değişir. Mesela 970 EVO Plus SSD 80 derecede bile sıkıntı çıkartmıyor. Daha önceden Windows yükseltmesi yaptınız mı? Ondan da kaynaklanıyor olabilir.
Ayırca yükseltme yapmadım sadece 2 ay önce USB'den format atmıştım.
HDD ne durumda peki?
Bir de health sekmesini atar mısınız?
HDD ne durumda peki?
Bir de health sekmesini atar mısınız?
HDD de 2 adet kirmizi nokta çikti geriye kalan her şey normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.