Schecter Solo 2 Custom nasıldır?

Cabuk deforme olmustu kullandigim model C1-Classic+ kullandim.

Nasıl deforme oluyor merak ettim. Neresi mesela?
20k+ vereceğimiz bir gitar bu kadar kolay deforme oluyorsa zayıf yönlerini öğrenelim tecrübeniz sayesinde.

Nasıl deforme oluyor merak ettim. Neresi mesela?
20k+ vereceğimiz bir gitar bu kadar kolay deforme oluyorsa zayıf yönlerini öğrenelim tecrübeniz sayesinde.
Grover tunerlardan bir tanesi durduk yere kirildi, ayrica kopru ve manyetik kaplamalari bir ay icinde soyuldu gitti.

Fender'lar Türkiye'de gereksiz saçma pahalılar. Fiyatını hak eden olmadığı sürece alınmasını önermem. Aynı fiyat bandında çok daha güzel gitarlar bulunabilir.

Fiyatlarina bakmadim Amerika fiyati 999 dolardi standart Amerikan stratlarin 20 yil once muzigi biraktigimda. Ben hep yurtdisindan aldim gitarlarimi solak oldugum icin Turkiye'de model bulmak zor oluyordu ve cok daha ucuzdu tabi yurtdisi fiyatlari.

Grover tunerlardan bir tanesi durduk yere kirildi, ayrica kopru ve manyetik kaplamalari bir ay icinde soyuldu gitti.

Bunlar normal şeyler. Kaplama bu. Matlaşır, solar, yeri gelir dökülür. Aksam / burgu sorunu her gitarda her seviyede yaşanır. "Deforme oldu" diyince sap döndü, fretler eridi, köprü fırladı falan zannetim.

Son düzenleme:
Fiyatlarina bakmadim Amerika fiyati 999 dolardi standart Amerikan stratlarin 20 yil once muzigi biraktigimda. Ben hep yurtdisindan aldim gitarlarimi solak oldugum icin Turkiye'de model bulmak zor oluyordu ve cok daha ucuzdu tabi yurtdisi fiyatlari.
Yapmayın be hocam 20 sene önceki fiyata bakarak Fender önermeyin lütfen. Yurtdışından alırken 150 Euro üstüne de saçma vergi çıkıyor artık. 150 Euronun altında thomanndan güzel gitarlar var birkaç tane de arkadaşın bütçesine göre Fujigen daha uygun olur.

Bunlar normal şeyler. Kaplama bu, matlaşır, solar, yeri gelir dökülür. Aksam / burgu sorunu her gitarda her seviyede yaşanır. "Deforme oldu" diyince sap döndü, fretler eridi, köprü fırladı falan zannetim.
Fender'de yasamadim ama ben bunlari. Ikisi de ayni fiyatta giarlar. Iyi ki hatirlattin bu arada fretler de de cok erken erime oldu ayni gitarda.

Fender'de yasamadim ama ben bunlari. Ikisi de ayni fiyatta giarlar.

Amerikan USA telecaster kullanıyorum bütün burgular sorunlu. Ibanez jem 7v kullanmıştım. Gold aksamlar bir ayda elinizin terinden kararıyor. Ibanez RG770DX kullandım yine aynı. El terinden karatılmış krom aksamlar matlaştı. Bunlar gitar sorunu değildir. Kozmetiği seviyorsanız cefasınıda çekeceksiniz.

Amerikan USA telecaster kullanıyorum bütün burgular sorunlu. Ibanez jem 7V kullanmıştım. Gold aksamlar bir ayda elinizin terinden kararıyor. Ibanez RG770DX kullandım yine aynı. El terinden karatılmış krom aksamlar matlaştı. Bunlar gitar sorunu değildir. Kozmetiği seviyorsanız cefasınıda çekeceksiniz.

Ankara evren muzige kendim icin ozel gitar yaptirdim Turgut abiye, butun mekanikler fretler dahil Schaller'di bu sorunlarin hicbirini yasamadim kardesim.

Yapmayın be hocam 20 sene önceki fiyata bakarak Fender önermeyin lütfen. Yurt dışından alırken 150 Euro üstüne de saçma vergi çıkıyor artık. 150 Euronun altında thomanndan güzel gitarlar var birkaç tane de arkadaşın bütçesine göre Fujigen daha uygun olur.

Vallahi cok uzun zamandir ilgilenmiyorum açıkçası, o yuzden ne fiyatlardan haberim var ne populer yeni markalardan. Yapabilecegim daha iyi bir şey yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı