Scooter için kask önerisi

Darknetxx

Hectopat
Daha fazla  
Şehir içinde yavaş kullanım için 50 CC bir scooter aldım ve şimdi de kask alma zamanı geldi. Full face kasklar çok bunaltıcı ve görüş açımı kısıtlıyor gibi hissettiğim için yarım kask almayı düşünüyorum. Ancak, tam koruma sağlamadığını bildiğimden, hafif ve ferah bir Full face kask almayı da değerlendiriyorum. Tek problem, öğrenciyim ve bütçem 2.000 TL civarında. Bu bütçeye uygun, önerdiğiniz kasklar var mı? Yarım kask önerilerine de açığım.

İyi sosyaller!

Bu kasklar nasıldır hangisini tavsiye edersiniz?
Sway SW 700
ls2-airflow-2-

@Görkem Umut

Son düzenleme:
Hocam aynı motordan almayı düşünüyorum 110'luk memnun musun arıza falan yapıyor mu kaç CC top Speed kaç?

Hocam hiç sorma motordan gayet memnundum fakat bayi ile sorunlar yaşadım moturu 80 CC diye sattılar ve rodaj bakımında 50 CC olduğunu öğrendim ve 50'den sonra şu an hız kesiyor ve bayi ısrarla limitör olmadığını söylüyor bayiyi eksik bilgi ve yanlış ürün satıığı için şikayet ettim onun dışında 600 km de şu an rodaj bakımı yapıldı rahat iyi motor sadece benimki şu an 50 CC bu yüzden yavaş ve yokuşları 15 le çıkıyor.

Hocam hiç sorma motordan gayet memnundum fakat bayi ile sorunlar yaşadım moturu 80 CC diye sattılar ve rodaj bakımında 50 CC olduğunu öğrendim ve 50'den sonra şu an hız kesiyor ve bayi ısrarla limitör olmadığını söylüyor bayiyi eksik bilgi ve yanlış ürün satıığı için şikayet ettim onun dışında 600 km de şu an rodaj bakımı yapıldı rahat iyi motor sadece benimki şu an 50 CC bu yüzden yavaş ve yokuşları 15 le çıkıyor.

Hocam ben 80'lik aldım Max modeli enjeksiyonlu. Gayyış gibi maaşallah dehşet çekiyor. Rodajda ama dayanamayıp 60 falan bastom 1 kere. Zorlasam 70 75 gidecekti. Yokuşta 2 kişi bayılıyor sadece. Biraz rodaja uymadım gibi ama bir şey olmaz değil mi? 230 Km'de şu an. Max 5 10 km zorlamışımdır. İlk 100km zorlamadım. Dip gaz yapmıyorum.

Hocam ben 80'lik aldım Max modeli enjeksiyonlu. Gayyış gibi maaşallah dehşet çekiyor. Rodajda ama dayanamayıp 60 falan bastom 1 kere. Zorlasam 70 75 gidecekti. Yokuşta 2 kişi bayılıyor sadece. Biraz rodaja uymadım gibi ama bir şey olmaz değil mi? 230 Km'de şu an. Max 5 10 km zorlamışımdır. İlk 100km zorlamadım. Dip gaz yapmıyorum.

Hocam bayiden alırken kit parası aldı mı aynı benim de Max ve limitör yok mu sende normalde 50'yi gecmemesi gerekiyor. Bir iki defada bir sorun olacağını sanmıyorum ama çok zorlama ilerisi için daha sağlıklı.

Evet limitör iptal etmişler sanırsam keşke etmeselerdi basıyorum😂. Fiyat 45k dı aldı mı almadı mı bilmiyotum hocam.

Normalde bende sormuştum garantiden çıkıyor o zaman demişlerdi sonradan sorun yaşama kaç taksite 45 k dediler. Bana kit vermeden 80 CC diye sattilar jsjss simdi gel kiti verelim ama takmak için 2500 TL diyorlar bir de motoru almadan 3 gün onceki mesajima bak bunun üstüne para istiyorlar. Serviste şansa 50CC olduğunu ögrenmesem öyle 80CC diye kullanacağım yokuşu 15 le çıkınca şüphelenip sordum neyse ki.

Dosya Ekleri

• IMG_1526.jpeg
    IMG_1526.jpeg
    241,8 KB · Görüntüleme: 59
Normalde bende sormuştum garantiden çıkıyor o zaman demişlerdi sonradan sorun yaşama kaç taksite 45 k dediler. Bana kit vermeden 80 CC diye sattilar jsjss simdi gel kiti verelim ama takmak için 2500 TL diyorlar bir de motoru almadan 3 gün onceki mesajima bak bunun üstüne para istiyorlar. Serviste şansa 50CC olduğunu ögrenmesem öyle 80CC diye kullanacağım yokuşu 15 le çıkınca şüphelenip sordum neyse ki.

Hocam peşin ödedim ben ama bu limitör olayını bilmiyordum. Peki şey soracağım acaba bu limitör hani kablo şeklinde oluyor herhalde onu geri taksam anlarlar mı? Bunların yaptığı ağır kahpelik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı