Scootere Akrapoviç egzoz takılabilir mi?

YusufBerkay

Hectopat
Daha fazla  
Benim 125CC Arora Verano motorum var. Yollarda aşırı kasis olmasından ve motorun hafif paslanmasından dolayı egzozum kırıldı. Kaynattırdım, tuttu gibi oldu ama bu sefer sadece borudan değil, saplama vidalarıyla birlikte koptu. Yine kaynatmak yerine egzoz almayı düşündüm. İnternetten egzozlara baktım, fiyatlar 5 bin TL civarında. Akrapoviç egzozlar ise internette 1700-2100 TL bandında. Orijinal egzoz yerine Akrapoviç egzoz alsam çok ses çıkarır mı? Ya da trafik polisleriyle sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 125CC arora verano motorum var. Yollarda aşırı kasis olmasından ve motorun hafif paslanmasından dolayı egzozum kırıldı. Kaynattırdım, tuttu gibi oldu ama bu sefer sadece borudan değil, saplama vidalarıyla birlikte koptu. Yine kaynatmak yerine egzoz almayı düşündüm. İnternetten egzozlara baktım, fiyatlar 5 bin TL civarında. Akrapoviç egzozlar ise internette 1700-2100 TL bandında. Orijinal egzoz yerine akrapoviç egzoz alsam çok ses çıkarır mı? Ya da trafik polisleriyle sorun yaşar mıyım?

Kanka abartı egzoz çoğu Scooter'a yakışmıyor. Sinek gibi sesi var. Ve polislerdende başın derde girebilir. Bence alıncak risk değil.

Düşük CC ve egzoz sadece küfür getirir.

Şu anda hiç egzoz yok düz boru var sadece. Stok egzozdan gürültülü olsa da duz borudan gürültüsüz olur diye dusunuyorum ve daha ucuz diye istiyordum. Asıl amacım ucuz yollu olması bir de egzozda o kadar çok kaynak yaptıldı ki berbat duruyor estetik gözükmesini de istiyorum.

Şu anda hiç egzoz yok düz boru var sadece. Stok egzozdan gürültülü olsa da duz borudan gürültüsüz olur diye dusunuyorum ve daha ucuz diye istiyordum. Asıl amacım ucuz yollu olması bir de egzozda o kadar çok kaynak yaptıldı ki berbat duruyor estetik gözükmesini de istiyorum.

2.el egzoz bulabilirsin Facebook, Letgo, Sahibinden baktınmı hiç.

Türkiye'de garip bir durum söz konusu egzozu satmak legal fakat motora ve motoruna takmak yasak taksan bile ilk girdiğin çevirmede %100 ceza yersin.

Ceza sıkıntısı olur öyle de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı