Scootere Akrapoviç egzoz takılabilir mi?

Benim 125CC Arora Verano motorum var. Yollarda aşırı kasis olmasından ve motorun hafif paslanmasından dolayı egzozum kırıldı. Kaynattırdım, tuttu gibi oldu ama bu sefer sadece borudan değil, saplama vidalarıyla birlikte koptu. Yine kaynatmak yerine egzoz almayı düşündüm. İnternetten egzozlara baktım, fiyatlar 5 bin TL civarında. Akrapoviç egzozlar ise internette 1700-2100 TL bandında. Orijinal egzoz yerine Akrapoviç egzoz alsam çok ses çıkarır mı? Ya da trafik polisleriyle sorun yaşar mıyım?
125cc hiç bir motora orjinal harici egzoz takılmamalı. Çıkaracağı ses senden başka kimseyi memnun etmez. Yiyeceğin ceza da bonusu olur. Ayrıca 2.000TL'ye orjinal akrep'in susturucusunu alamazsın maalesef.

Benim 125CC arora verano motorum var. Yollarda aşırı kasis olmasından ve motorun hafif paslanmasından dolayı egzozum kırıldı. Kaynattırdım, tuttu gibi oldu ama bu sefer sadece borudan değil, saplama vidalarıyla birlikte koptu. Yine kaynatmak yerine egzoz almayı düşündüm. İnternetten egzozlara baktım, fiyatlar 5 bin TL civarında. Akrapoviç egzozlar ise internette 1700-2100 TL bandında. Orijinal egzoz yerine akrapoviç egzoz alsam çok ses çıkarır mı? Ya da trafik polisleriyle sorun yaşar mıyım?

Hocam boruya kaynak yapılarak akrapovic tarzı egzozlar takılabilir, ama etrafı rahatsız eder ceza yersiniz. Onun yerine egzozu sağlam şekilde kaynatıp boyamak daha sağlıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı