Scoowy 500W Pro deneyimi

Ali Özbakır

Kilopat
Katılım
14 Aralık 2017
Mesajlar
1.079
Çözümler
10
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İnsan Kaynakları Yöneticisi
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık olarak iki aydır scooter araştırıyordum ve sonuç olarak scoowy 500W Pro modeline karar verdim ve aldım. Amacım yaklaşık 3 Km'lik mesafeyi scooter ile gidip iş yeri servisine binmek. Tabii ağırlık konusunda kendime fazla güvendim katlar, servise koyarım ya diyerek scoowy gibi ağır ama güçlü bir scooter aldım.

Test etmek için yaklaşık 1-2 km kapalı alanda aracı ayak basma yerlerine streç kaplayarak kullandım. Cihaz mükemmel hızlanan ve güzel giden bir scooter, çok seri ve güzel yol tutuşu var.

Fakat malzeme kalitesi düşündürücü, plastik kalitesi verdiğiniz paraya göre çok basit. Biraz üretim veya fabrika ortamı görmüş bir insan malzeme kalitesinden anlar. Kullanılan aliminyumun alaşımı bile düşük kalitede. Ürün bana kargo ile gelirken direksiyonu katlanmış vaziyette geldi. Bu ürünün böyle bir özelliği var. Direksiyon kolları açılınca kazara kapanmasın sabitlensin diye hareketli bir mekanizması var. Bu parça kolların bükülme yerinin üstüne kayıyor ve bu şekilde kazara gidonun kapansını engelliyor. Bu hareketli parça daha ilk müşteri deneyimini yaşamadan sanırım fabrikada gidonu boydan boya hareket ettiği alanda çizmiş, boyasını kaldırmış.

Bunun gibi bazı parçalarda görüğünüzde sizi rahatsız edecek kalitesiz noktarlar var. Örneğin mükemmel bir ışık sistemi düşünüşler ancak bunu sabitlediğiniz yer ve sabitleme şekli o kadar çok yanlış ki parça iki haftada yalama olur.

İçinden çıkan şarj aleti de bir o kadar kalitesiz, prizde gece bırakıp şarj edemezsiniz havaya uçma ihtimaliniz var. Elinize aldığınızda buram buram ucuzum çinliyim fazla elleme beni diyerek konuşmaya başlıyor.

Bu ürünün 28.12.2021 tarihi itibarıyla güncel fiyatı 8.540 TL civarında şu an. Bu kadar para verdikten sonra insanın biraz kalite anlamında da tatmin olması gerekiyor bence. Eğer ağırlık sorun değil basınca gitsin diyorsanız evet bu ürün size göre. Ben kiloluyum param var diyorsanız evet yine bu ürün size göre. Tüm ücretli scooter uygulamalarını kullanmış ve eşimin Xiaomi Mi 1s'inin sık sık kullanan biri olarak söylüyorum ki ihtiyacınıza göre scooter tespit edip almanız lazım. Benim ihyiacım bu değilmiş iade ettim. Şimdi Mi 2 Pro ile bir deneyim yaşayağız. Yine buradan paylaşacağım deneyimimi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Malzeme kalitesi kötüyse almaya değmez bence kırılır elimizde kalir bende arastiyorum onvo 011 daha mı iyi acaba.
 
Onvo 011 ile çok benziyorlar. Aynı yerde yapılıyor olabilirler. Gidip bir mağazada incelemenizi tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı