Kapalı Scott Aspect 620

Bulunursa ve bulunduğunda sağ salim ise satışı devam edecek. Arkadaşa 1 Ocak 2017'ye kadar süre verdim. O tarihe kadar bulunamazsa ücretini ödemeye başlayacak.
Geçmiş olsun, nerede çalındı? Ben Görükle, Nilüfer bölgesindeyim. Bu civarlarda ise sağa sola sordurabilirim.
 
Bisikletçinin kralı burda :p Sayın Recep BALTAŞ SCOTT gibi pahalı ve markalarını satan bisikletlere değilde yerli bisikletlere yönel bence. Zira aynı paralara daha üst vites grupları ve daha hafif bir bisiklete sahip olabilirsin. Tabiki daha iyi frenlere daha iyi jant lastiğe gibi. Yardım almak istersen sana yardımcı olabilirim. Ben eski bisiklet parçası imalatçısıyım firmaların distribütör sahiplerini felan tanırım ve kesinlikle yerli bisiklet tercih etmeni öneririm. İlk tercihlerinde KRON ve SEDONA olması.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sedona 820 alicaktim da ben ilani gorunce deore set guzel diye ilana yoneldim. Eger bisiklet geri gelmezse Sedona 820 alicam sizce deger mi Sedona parasina?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Değer kardeşim. Sedona'nın üzerindeki vites gurubu da iyi grup. Sen nerden alıcaksın bu bisikleti istanbulda mısın ? İstanbulda isen sirkecide Doğubank'ın orda sedonanın ana bayisi var. Oradan al derim. Özel mesajdan bana ulaş ben ordaki arkadaşlara sölerim. Fiyatta bişeyler yapabilirler sana.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı