ScpToolKit dışında her programı kullanırımBaşka program kullanmanız lazım. Programsız olmuyor.
ScpToolkit dışında her programı kullanırım.
X360ce programıyla da oluyor. SCP'yi neden beğenmediniz? Yıllarca kullandım ben de. Bluetooth olarak bağlamak isterseniz sorun yaratır sadece.ScpToolKit dışında her programı kullanırım
X360CE programıyla da oluyor. Scp'yi neden beğenmediniz? Yıllarca kullandım ben de. Bluetooth olarak bağlamak isterseniz sorun yaratır sadece.
Sizin yazdığınız şey benim için sorun çünkü her türlü şey için bluetooth kullanıyorum. İlk yaptığımda bilgisayarla aram da yoktu iyi uğraşmıştım çözmek için.Bluetooth da o kadar zor değil sadece kullanacak olduğunuz Bluetooth cihazını başka bir şey için kullanamıyorsunu o kadar.
Ben hem kablolu heb kablosuz sorunsuz kullandım.
Konu sahibi sorunu söylerse çözebiliriz bence.
Sizin yazdığınız şey benim için sorun çünkü her türlü şey için Bluetooth kullanıyorum. İlk yaptığımda bilgisayarla aram da yoktu iyi uğraşmıştım çözmek için.
İşte ben bunu yapamamıştım hemen.Çözümü basit aslında Aygıt Yöneticisi'nden Bluetooth aygıtını kaldırıp ardından donanım değişikliklerini algıla butonuna basınca aygıt yeniden geliyor.
ScpToolkit'i kullanıyorum ben orijinal PS3 kolumda.
Neden kullanmak istemiyorsunuz ben bir sorun yaşamadım.
X360ce programıyla da oluyor. SCP'yi neden beğenmediniz? Yıllarca kullandım ben de. Bluetooth olarak bağlamak isterseniz sorun yaratır sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.