Mursel55
Picopat
- Makaleler
- 2
Nasıl uymuyor v8 dediğini anlamadım v6 ile karıştırmış olabilir misn?Tutuş şekli v8e uymuyor ki.
Nasıl uymuyor v8 dediğini anlamadım v6 ile karıştırmış olabilir misn?Tutuş şekli v8e uymuyor ki.
Nasıl uymuyor V8 dediğini anlamadım.
Uyuyormuş ama görüntüsü için elemiş onu.
Yine de düşünüyormuş![]()
Evet hocam aşırı kararsız bir insanım maalesef. Halen karar veremedim.
Scyrox Omron optik en iyi optiklerden birtanesi daha düşünme benceEvet hocam aşırı kararsız bir insanım maalesef. Halen karar veremedim.
Güncel V8 kullanıyorum mükemmel bir şey sorusu olan varsa sorabilir.
Hocam farenin ön kısmı bayağı ince görünüyor rahatsızlık vermiyor değil mi? Bende AOC AGM700 var ön kısmı v8'e göre kalın acaba rahatsız edebilir mi diye düşünüyorum? O yüzden de biraz kararsız kaldım.
Hayır bir sorun olacağını düşünmüyorum ben claw için kullanıyorum cuk diye oturdu elime elim orta büyüklükte.
Batarya konusunda için rahat olsun ben 1KHz'de kullanıyorum şarjı çok hızlı fulleniyor en son 3 4 gün olması gerek fullediğim ve full oyun oynuyorum boş zamanlarımda.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. V8 almaya karar verdim. Gaming Gen TR'den alacağım İyzico ile de 500 TL bir cashback var sanırım onu da yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.