Hocam başka şey sorayım wraithsten sipariş verdim sitenin iletişim no bile yok dün verdiğim sipariş müşteri t. Bugün çıkacak dediği halde kargoya verilmedi inş dolandırılmadım…
hocam bende logi tarzı yumuşak seviyorum ajaz 159p var elimde hiç sevmedim huono switchleri hiç sevmedim.. scyrox v6 sipariş geçtim palm tutus ve küçük el için fakat siparişi değişsem ya da iademi etsem şayet ajaz gibiyse ya da aynı anahtarlarsa direkt iptal edecem...
kral ajaz 159p var switchleri onun gibi mi aynı marka optik mi öyleyse iptal edecem yumuşak basış hissi lazım bana :S
Hocam scyroxta kullanılan switchlede bi tık sert ama hissiyatı kötü değil, yinede basımı illa yumuşak olsun diyorsan razer veya logitech mouselara bakabilirsin.
Hocam scyroxta kullanılan switchlede bi tık sert ama hissiyatı kötü değil, yinede basımı illa yumuşak olsun diyorsan razer veya logitech mouselara bakabilirsin.
Scyrox V6 kullanan dostlar, mouse un clicklerine seri şekilde basarken özellikle sağ clickten "viyk viyk" diye rahatsız edici bir ses çıkıyor. Normal mi bu?
Scyrox V6 kullanan dostlar, mouse un clicklerine seri şekilde basarken özellikle sağ clickten "viyk viyk" diye rahatsız edici bir ses çıkıyor. Normal mi bu?