Scyrox V6 fare nasıldır?

beyler

hocam bende logi tarzı yumuşak seviyorum ajaz 159p var elimde hiç sevmedim huono switchleri hiç sevmedim.. scyrox v6 sipariş geçtim palm tutus ve küçük el için fakat siparişi değişsem ya da iademi etsem şayet ajaz gibiyse ya da aynı anahtarlarsa direkt iptal edecem...

kral ajaz 159p var switchleri onun gibi mi aynı marka optik mi öyleyse iptal edecem yumuşak basış hissi lazım bana :S
Hocam scyroxta kullanılan switchlede bi tık sert ama hissiyatı kötü değil, yinede basımı illa yumuşak olsun diyorsan razer veya logitech mouselara bakabilirsin.

Ajazzdan farklı ama daha yumuşak ve iyi dimi çünkü öyle dediler hatta logiyle aynı switch diyeb vardı youtube onun lafına binaen sipariş geçtim
Hocam scyroxta kullanılan switchlede bi tık sert ama hissiyatı kötü değil, yinede basımı illa yumuşak olsun diyorsan razer veya logitech mouselara bakabilirsin.

Hocam Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyourm bütçe çıkabilirseniz tavsiye ederim tek sorun içinden 8K alıcı çıkmamaması

Scyrox V6 kullanan dostlar, mouse un clicklerine seri şekilde basarken özellikle sağ clickten "viyk viyk" diye rahatsız edici bir ses çıkıyor. Normal mi bu?

Scyrox V6 kullanan dostlar, mouse un clicklerine seri şekilde basarken özellikle sağ clickten "viyk viyk" diye rahatsız edici bir ses çıkıyor. Normal mi bu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğin ses bunun gibiyse normal hocam. Omron optik switchlerin sesi böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğin ses bunun gibiyse normal hocam. Omron optik switchlerin sesi böyle.

bu videoda normal click sesi geliyor benimkinden böyle ince, yay sesine benzer tiz bir ses çıkıyor. Buraya ses kaydı yüklemenin bir yolu var mı?

bu videoda normal click sesi geliyor benimkinden böyle ince, yay sesine benzer tiz bir ses çıkıyor. Buraya ses kaydı yüklemenin bir yolu var mı?
Drive'a yükleyip buraya link atabilirsin veya şu siteden de video çekerek atabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı