Scyrox V6 hangi tutuş için uygun?

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Scyrox'un V6 modelini almayı düşünüyorum, Palm grip ile claw grip arasında gidip geliyorum. Tamamen claw grip olmasa da ucundan claw Grip'e kaçıyor. Sizce V8 modeli mi daha rahat olur V6 modeli mi?

Scyrox'un V6 modelini almayı düşünüyorum, Palm grip ile claw grip arasında gidip geliyorum. Tamamen claw grip olmasa da ucundan claw Grip'e kaçıyor. Sizce V8 modeli mi daha rahat olur V6 modeli mi?
V8 palm, V6 claw için uygun. Tutuşunun fotoğrafını atarsan (mouse u nasıl tuttuğunu) daha iyi yardımcı olur bilenler.

Scyrox'un V6 modelini almayı düşünüyorum, palm grip ile claw grip arasında gidip geliyorum. Tamamen claw grip olmasa da ucundan claw Grip'e kaçıyor. Sizce V8 modeli mi daha rahat olur V6 modeli mi?

Alırken bende düşünmüştüm bayağı ama claw grip için V8 daha uygun bence ve şu an bende onu kullanıyorum claw grip için rahat oluyor.

Bu şekilde.

Alırken bende düşünmüştüm bayağı ama claw grip için V8 daha uygun bence ve şu an bende onu kullanıyorum claw grip için rahat oluyor.
Açıkçası tereddüt içerisindeyim. O kadar para vereceğim, doğru dürüst olsun istiyorum. V6 uymaz diye endişe ediyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0512.jpeg
    IMG_0512.jpeg
    158,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0511.jpeg
    IMG_0511.jpeg
    182,3 KB · Görüntüleme: 44
V8 palm, V6 claw için uygun. Tutuşunun fotoğrafını atarsan (fareyi nasıl tuttuğunu) daha iyi yardımcı olur bilenler.

Tam tersi hocam V8 claw V6 palm için uygun.

Bu şekilde.

Açıkçası tereddüt içerisindeyim. O kadar para vereceğim, doğru dürüst olsun istiyorum. V6 uymaz diye endişe ediyorum.

V6 uyar eline tam relaxed palm ve claw arası bir tutuşa gider.

Bu şekilde.

Senle tutuşumuz aynı, V8 kullanıyorum ve bu şekilde tutarken gayet rahat hissettiriyor. İstersen fareyi tutarken fotoğrafta atabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı