Scyrox V6 için mouse pad ve skatez önerisi

Bugra_Emre

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Scyrox V6 mouse aldım, Rampage'nin şokta 30 TL'ye satılan mouse pad'ini kullanıyorum. Bu videolarda gördüğüm mouseyi çeviriyorlar 10 tur atıyor öyle bir kavganın istiyorum 0 sürtme. Tüm önerilere açığım. Mouse 1 haftalık, 2 skatesi de sıfır şu an.

Scyrox V6 mouse aldım, Rampage'nin şokta 30 TL'ye satılan mouse Pad'ini kullanıyorum. Bu videolarda gördüğüm fareyi çeviriyorlar 10 tur atıyor öyle bir kavganın istiyorum 0 sürtme. Tüm önerilere açığım. Mouse 1 haftalık, 2 skatesi de sıfır şu an.

O 10 tur atma olayı hile hurda farenin altına tek bir tane dot skatez tak 50 tur bile döner kaymasını istiyorsan Speed bir mouse pade ihtiyacın var.

Scyrox V6 mouse aldım, Rampage'nin şokta 30 TL'ye satılan mouse pad'ini kullanıyorum. Bu videolarda gördüğüm mouseyi çeviriyorlar 10 tur atıyor öyle bir kavganın istiyorum 0 sürtme. Tüm önerilere açığım. Mouse 1 haftalık, 2 skatesi de sıfır şu an.
Klassegear pro öneririm.
10 tur atması iyi birşey değil.

Bütçe olarak sıkıntım yok ama 10 bin liralık da önermeyin hocam. Model olarak Speed mouse pad önerirseniz sevinirim bir de genel olarak V6 ve v8'in skatezlerini beğenmemişler ufak bir sürtme sesi geliyor diye bende de var mouse padden mi olur sizce yoksa skatezden mi?

Kullandığım mouse pad.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı