Scyrox V6 mouse kullanan var mı? Herhangi bir kronik arıza tarzı bir sorunu var mı? Uzun süreli (3-4 yıl) kullanmak istiyorum. Kötü olduğunu düşünüyorsanız 2500-3000 TL bütçede daha iyi mouse öneriniz var mı?
bilmiyorum görünüşü pek hoşuma gitmedi ikisininde![]()
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
RAWM SH01 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bilmiyorum görünüşü pek hoşuma gitmedi ikisinin de.
Hocam neyi hoşunuza gitmedi acaba görünüş derken klasik mouse.
V6'yı 5 ay önce aldım ve scroll teklemeye başladı gibi hissediyorum. Kesin bir şey diyemesemde şu anlık görmezden geliyorum ama o bütçede daha kaliteli modellere yönelebilirsiniz.
Wraith markası hakkında çok bir bilgim yok bu bütçede gerçekten güzel sıkıntısız diyebileceğiniz model var mı? Gerçekten kaliteli bir şey alıp uzun süre kullanmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.