Scyrox V6 pişman eder mi?

Hocam arkadaşın demek istediği o dongleyi de kullanmak için sonuçta kablo takman gerekiyor. Onun bahsetmeye çalıştığı bu sanırım.

Evet bundan bahsettim. 2.4GHz dongle çıksa bu hafifliğe ve shape e alışmaya çalışırdım aam zaten laptıp kullanıyorum ve kablosuz fare lazım bana. İade ettim para iadesi gerçekleşmesini bekliyorum. Para iadesi gerçekleşince gpx2 DeX akacağım.

Çinli markalarla pek ilgisi yok hocam bence durumun, siz yanlış bir seçim yapmışsınız sadece. Hem kullanıcı kitlesinin çoğu daha hafif fare sevdiği için hem de biraz malzeme kalitesinden kısıp performansa ağırlık vermek için Scyrox farelerinde böyle bir yola gidiyorlar. Bluetooth olmadığı da yazıyor zaten özelliklerinde. Kablosuz kullanamıyorum dediğin de sanırım içinden küçük dongle çıkmamasından dolayı kabloyu o büyük dongle a takıp kullanıyorsun. Dediğim gibi markadan çok tercihin yanlış olmuş bence. Tekrar bu tarz markalara şans verir misin bilmiyorum ama ben Bluetooth özelliği olan ve küçük dongleye sahip 1-2 model daha göstereyim yine de.

(Amazon satıcılı)

1K ya da 2K Hz polling rate bana yeter diyorsan Aula fazlasıyla işini görür.

Hocam dediğini gibi belki yanlış tercih yaptım ama zaten fare pek de içime sinmemişti. Gox 2 DeX alacağım bu yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı