Bana da aynı sorun olmuştu Scyrox V8 ile garanti 0'ı ile değiştirdi. Keşke içini açmasaydın.
Hocam yok fakat Scyrox gibi Omron optical kullanan, 3950 kullanan bir mouse da en azından ttc Silver veya Gold beklerdim.
İşte bu fiyat etiketine göre yargıladım bende zaten eğer bu fiyatlara satılacasa olacak hocam olmuyor diye bir şey yok, açıp scyrox'un encoder'ına hiç bakmamıştım. Mchose aynı fiyat bandında hatta daha ucuza L7 Ultra, A7 Ultra sattı. (Son gaming gen'in getirdiği zamandan önce.)Hepsi aynı anda olmuyor hocam.
Şu anda zaten bu fiyata alınmaması lazım Scyrox'un. Benzer fiyata ES21 Pro gibi bir rakibi varken, ya da biraz daha arttığında Leviathan V4 varken fiyatının kesinlikle düşmesi lazım. 2.700 civarına satılsa o zaman alınabilirliği olabilir sadece.
İşte bu fiyat etiketine göre yargıladım bende zaten eğer bu fiyatlara satılacasa olacak hocam olmuyor diye bir şey yok, açıp scyrox'un encoder'ına hiç bakmamıştım. Mchose aynı fiyat bandında hatta daha ucuza L7 Ultra, A7 Ultra sattı. (Son gaming gen'in getirdiği zamandan önce.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.