Scyrox V6 - V8 vs Ajazz AJ179 vs Attack Shark X3 Pro

Kumrucu35

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, hayırlı pazarlar.
Başlıkta bulunan 3 mouse arasında kaldım.
MCHOSE A5 Ultra renk olarak kırmızımsı renk kaldığı için bunlara yöneldim.
Bu farelerden hangisini benim için önerirsiniz ve beni pişman etmez sorunsuz kullanırım.
Claw tutuşa yakın bir tutma şeklim var hafif daha aşağıda parmak uçlarım.
Ellerim küçük orta parmaktan bileğe kadar 18 cm geliyor.
Akşamdan akşama 2 saat LoL Valorant CoD vb oyunlar oynuyorum önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 2 3 arası.

Klavyle olarak da MCHOSE G75 Pro latte switch hoşuma gitti onu alacağım sesli ve tıkırtılı klsvyeleri seviyorum Razer Green switch gibi bu klavye içinde önerileriniz var mıdır? Bütçe 2.5 3.5 arası.

Herkese merhaba, hayırlı pazarlar.
Başlıkta bulunan 3 mouse arasında kaldım.
MCHOSE A5 Ultra renk olarak kırmızımsı renk kaldığı için bunlara yöneldim.
Bu farelerden hangisini benim için önerirsiniz ve beni pişman etmez sorunsuz kullanırım.
Claw tutuşa yakın bir tutma şeklim var hafif daha aşağıda parmak uçlarım.
Ellerim küçük orta parmaktan bileğe kadar 18 cm geliyor.
Akşamdan akşama 2 saat LoL Valorant CoD vb oyunlar oynuyorum önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 2 3 arası.

Klavyle olarak da MCHOSE G75 Pro latte switch hoşuma gitti onu alacağım sesli ve tıkırtılı klsvyeleri seviyorum Razer Green switch gibi bu klavye içinde önerileriniz var mıdır? Bütçe 2.5 3.5 arası.

Başlıktaki fareleri Scyrox tekler Scyrox önerimdir.

@Deiinzz hocam selamlar G75 Pro için konunuzda çok fazla sorularım olmuştu mouse konusunda A5 ultrayı kaçırdım şu anda ki yorumunuz nedir?
G75 Pro matcha latte ve Syrox 8 ya da 6 alınabilir mi?

Tutuşum bu şekilde oluyor bu şekilde rahat ediyorum öneriniz ne olacaktır benim için V6 mı V8 mi?

Dosya Ekleri

• MVIMG_20250406_223824.jpg
    MVIMG_20250406_223824.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
@Deiinzz hocam selamlar G75 Pro için konunuzda çok fazla sorularım olmuştu mouse konusunda A5 ultrayı kaçırdım şu anda ki yorumunuz nedir?
G75 Pro matcha latte ve Syrox 8 ya da 6 alınabilir mi?

Tutuşum bu şekilde oluyor bu şekilde rahat ediyorum öneriniz ne olacaktır benim için V6 mı V8 mi?

Claw yani V8 alabilirsin.

Alınır hocam. @Deiinzz in banı var şu an o yüzden cevap veremiyor maalesef.

Çok teşekkür ederim.
Tofu V2 switch de kaçırdık maalesef şu anda matcha latte var ses olarak bana uyuyor fakat kalite olarak herkes tofu yu alıyor ve öneriyor.
Matcha latte yerine bakacağım klavye önerileriniz var mıdır acaba? Dediğim gibi ses olarak sesli switchleri de seviyorum.

Tofu V2 switch de kaçırdık maalesef şu anda matcha latte var ses olarak bana uyuyor fakat kalite olarak herkes tofu yu alıyor ve öneriyor.
Kalite olarak ikisi de iyi hocam, matcha latte de huano markasına ait ve onun switchleri de gayet güzel.

Matcha latte yerine bakacağım klavye önerileriniz var mıdır acaba? Dediğim gibi ses olarak sesli switchleri de seviyorum.
Vardır tabi ama bütçenizi öğrenip ona göre öneri yapsam daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı