Daha iyi hissiyat, daha dayanıklı olması.Daha tatmin edici.Hocam malzeme kalitesinin ne gibi bir artısı oluyor?
Daha iyi hissiyat, daha dayanıklı olması.Daha tatmin edici.Hocam malzeme kalitesinin ne gibi bir artısı oluyor?
Helios II Pro S'in şekli Zowie S2'nin kopyası, hoşunuza gidiyorsa o shape direkt alabilirsiniz ancak relaxed claw için dedikleri gibi V6 birazcık daha uygun ama ben de o tutuş şekliyle Helios kullanıyorum gayet rahat.Pro s imiş.
Fantech Pro s ile Scyrox V6 arasında kaldım. İkisi de şu an da 3bin TL sizce hangisi elim için daha uygun olur?
Daha iyi hissiyat, daha dayanıklı olması. Daha tatmin edici.
Çok kararsız kaldım şu an ya.
Helios II Pro S'in şekli Zowie S2'nin kopyası, hoşunuza gidiyorsa o shape direkt alabilirsiniz ancak relaxed claw için dedikleri gibi V6 birazcık daha uygun ama ben de o tutuş şekliyle Helios kullanıyorum gayet rahat.
Bu arada Switch hissiyatı önemliyse Fantech'in switch'lerinin hissiyatı bayağı iyi. Mekanik olmasına rağmen bunun gibi yeni mekanik switch'lerde çift tıklama olma ihtimali çok düşük. Optiğe göre açıkça daha iyi hissiyuatları var.Çok kararsız kaldım şu an ya.
Bu arada switch hissiyatı önemliyse Fantech'in Switch'lerinin hissiyatı bayağı iyi. Mekanik olmasına rağmen bunun gibi yeni mekanik Switch'lerde çift tıklama olma ihtimali çok düşük. Optiğe göre açıkça daha iyi hissiyuatları var.
Bayağı hissettirir, G203 çok kıytırık bir şey.Peki G203'ten geçerken bu fareler çok fark ettirir mi FPS oyunlarında? Değer mi yani şu anki faremin herhangi bir sorunu yokta.
Bayağı hissettirir, G203 çok kıytırık bir şey.
Optik oldukları için hissiyatları mekanik kadar iyi değil tabii. Doğrudur sert olduğu.Hocam peki Scyrox v6'nın switchleri nasıldır bazı insanlar şikayet ediyordu sert diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.