Merhaba, şu anda stokta olan dot skatezlerden stok stakezlerden gerçekten daha hızlı ve pürüzsüz hissettirebilecek skatez önerileriniz varsa yazabilir misiniz?
XRaypad jade kullanıyorum gayet güzel, stock skatezlerden çok daha iyi fakat skatezleri ilk taktığında yavaş gibi geliyor kullandıkça pürüzsüzleşiyor ve hızlanıyor. Ve eğer mousepadin cam değilse obsidyen skatez almamanı öneririm.Merhaba, şu anda stokta olan dot skatezlerden stok stakezlerden gerçekten daha hızlı ve pürüzsüz hissettirebilecek skatez önerileriniz varsa yazabilir misiniz?
Xraypad jade kullanıyorum gayet güzel, stock skatezlerden çok daha iyi fakat skatezleri ilk taktığında yavaş gibi geliyor kullandıkça pürüzsüzleşiyor ve hızlanıyor. Ve eğer mousepadin cam değilse obsidyen skatez almamanı öneririm.
Hocam bildiğim kadarıyla yanzi daha speed fakat cam padler için üretilmiş. Jade'inde gayet speed bi skatez olduğunu söyleyebilirim.Anladım hocam xraypad jade mi daha Speed öncelikli yoksa bu mu?
![]()
ESPTiger Yanzi PTFE Skates - UNIVERSAL - Pink
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korur. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması veya çıkması önlenmiştir...wraithesports.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.