Scyrox V8 için skatez önerisi

Ali Of Rivia

Centipat
Yer
Velen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RX 5600XT
R5 5600
16 GB 3200mhz RAM
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar iyi Sosyaller. Şu anki farem Scyrox V8 mousepadim ise Klasse Pro. Klasse Pro'dan memnunum ancak Valorant'ta Speed olduğundan ötürü biraz kötü oluyor. Farem 40 gram olduğundan yakın zamanda Klasse Longteng huoyun almayı düşünüyorum ve aynı zamanda bir skatezde almak istiyorum. Aklımda X raypad Obsidian vardı ancak kimisi kaygan oldugunu kimisi de yavas olduğunu söylüyor öneriniz nedir skatez hafifinden yavaş olmalı.

Arkadaşlar iyi Sosyaller. Şu anki farem Scyrox V8 mousepadim ise Klasse Pro. Klasse Pro'dan memnunum ancak Valorant'ta Speed olduğundan ötürü biraz kötü oluyor. Farem 40 gram olduğundan yakın zamanda Klasse Longteng huoyun almayı düşünüyorum ve aynı zamanda bir skatezde almak istiyorum. Aklımda X raypad Obsidian vardı ancak kimisi kaygan oldugunu kimisi de yavas olduğunu söylüyor öneriniz nedir skatez hafifinden yavaş olmalı.

Skatez zaten zamanla eskiyip yavaşlıyor. Control mouse pad alsan nasıl olur?

X-raypad Obsidian Pro Air universal dot kesim alabilirsiniz o serinin en yavaşı.
O da çok yavaş gelir. Kontrol bende olsa yeter.

Skatez zaten zamanla eskiyip yavaşlıyor. Control mouse pad alsan nasıl olur?
Hocam zaten almayı düşündüğüm mousepad hybrid skatezde bir mouseye 8-10 tane yapıştırssak içinden 40 tane çıktığından yıllarca götürür diye düşünüyorum.

Longtengden bahsediyorsan onun yüzeyi çok pürüzlü ya bir de bence Speed'e daha yakın.
Hocam %50 %50 bir turnuvada kullanmıştım çok hoşuma gitmişti yüzeyi.

Pulsar Pro series something edition hakkında bilgisi olan var mı ?

Hocam %50 %50 bir turnuvada kullanmıştım çok hoşuma gitmişti yüzeyi.

Pulsar Pro series something Edition hakkında bilgisi olan var mı?

Ben de görmüştüm onu bir incelemesine denk gelmedim Reddit'te vardır belki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
başlarda iyi sonrasında 2 ay içinde kaymanın çok tutarsız olduğu söylenmiş

Şahsi elemanıma sordum kontrol odaklıymış o da düşünülebilir biraz bakacağım. Belkide ilk incelemesini buraya ben atarım.

Para varsa tek bakılacak marka artisan ben bu kadar kaliteli bir pad denememişimdir artisan hien mid çok smooth fps için tam

Artisan Zero soft kullanan da bir hayli fazla onu da denemek istiyorum

Para varsa tek bakılacak marka artisan ben bu kadar kaliteli bir pad denememişimdir artisan hien mid çok smooth fps için tam

Artisan Zero soft kullanan da bir hayli fazla onu da denemek istiyorum
Valla o kadar bütçe olsa hiç düşünmeden artisan alırdım herhalde :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı