- Makaleler
- 3
Daha fazla
Bilemedim hocam, görsel olarak çok farklı duruyor. Pek bana hitap etmiyor gibi ama malzeme kalitesi elbette önemli. Kararsız kaldım.
Bilemedim hocam, görsel olarak çok farklı duruyor. Pek bana hitap etmiyor gibi ama malzeme kalitesi elbette önemli.
Hızdan ziyade hassasiyet ve stabilite olmalı aslında. Gerçi sensimde oldukça düşük ama bilemedim.
Controle yatkın bir mousepad SoA hibrit. Soyledigim skatesi alman daha iyi olur. Hem iyi bir hız hemde iyi bir durdurma kuvveti alirsin.

ESPTiger ICE V2 Mouse Skates
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korur. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması veya çıkması önlenmiştir...

Goruntu olarakta gayet şık, tas gibi mouse RAWM. Bunada bakabilirsin malzeme kalitesi bu butcede en iyisi ancak donanimi biraz daha geride. Asil onerim RAWM olur tabii.

Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...

RAWM SH01 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...