Scyrox V8 için skatez önerisi

Bütçe
Scyrox V8 + skatez
Bilemedim hocam, görsel olarak çok farklı duruyor. Pek bana hitap etmiyor gibi ama malzeme kalitesi elbette önemli. Kararsız kaldım.

Bilemedim hocam, görsel olarak çok farklı duruyor. Pek bana hitap etmiyor gibi ama malzeme kalitesi elbette önemli.

Hızdan ziyade hassasiyet ve stabilite olmalı aslında. Gerçi sensimde oldukça düşük ama bilemedim.

Controle yatkın bir mousepad SoA hibrit. Soyledigim skatesi alman daha iyi olur. Hem iyi bir hız hemde iyi bir durdurma kuvveti alirsin.

Goruntu olarakta gayet şık, tas gibi mouse RAWM. Bunada bakabilirsin malzeme kalitesi bu butcede en iyisi ancak donanimi biraz daha geride. Asil onerim RAWM olur tabii.

Cam skatez nasıl oluyor hocam?

Birden fazla seçenek olunca da çok kararsız kalıyorum, siz hangisini önerirsiniz? Bu arada şu küçük küçük skatezlere nedense bir karşıyım, hiç kullanmadım. Zaten şimdiye kadar 1 kez skatez değiştirdim ve onda da şu 2. attığınız gibiydi tek skatezlerdi.

Görsel olarak pek tatmin etmedi, pek yorumları da yok. İçime sinmedi, farkları nedir ki hocam? Evet, claw/hibrit arası bir tutuşum var.

Hocam ben Wraith'in skatezlerini kullanmadıgım ıcın bir şey diyemem fakat Obsidian skatez alabilirsiniz ya da Air pots hoverpad.

Hocam ben Wraith'in skatezlerini kullanmadıgım ıcın bir şey diyemem fakat Obsidian skatez alabilirsiniz ya da Air pots hoverpad.
Şunu aldım hocam:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı