Scyrox V8 nasıl kurulur?

Memnun musunuz hocam? Ben de V8 almayı düşünüyorum bu hafta. Claw tutuşum var ama fare arkadan bombeli olduğu için biraz tedirginim acaba V6 modeli mi alsam diye. Elim 19,5 uzunlukta.

Benim elim 19cm önceki fareden sonra biraz ufak hissettirdi ama claw tutuş için birebir memnunum şu an.

Benim elim 19cm önceki fareden sonra biraz ufak hissettirdi ama claw tutuş için birebir memnunum şu an.

Ben de şu an Razer DeathAdder Essential kullanıyorum bayağı büyük. Bugüne kadar kullandığım tüm fareler ortadan bombeli ama hep claw tuttum. Bileğimi masaya sert bastırıp öyle kullanıyorum fareyi o yüzden arkadan bombe biraz garibime geldi. En kötü alıp deneyeceğim olmadı V6 modele geçerim. Teşekkürler bilgi için.

Ben de şu an Razer DeathAdder Essential kullanıyorum bayağı büyük. Bugüne kadar kullandığım tüm fareler ortadan bombeli ama hep claw tuttum. Bileğimi masaya sert bastırıp öyle kullanıyorum fareyi o yüzden arkadan bombe biraz garibime geldi. En kötü alıp deneyeceğim olmadı V6 modele geçerim. Teşekkürler bilgi için.

Hocam bundan önce palm tutuşa uygun fareyi claw tutuyordum başta bende tereddüt ettim ama şu an alıştım hafif olduğu için sağlam değil gibi geliyordu ama bugün dongle kablosu çıkarırken yanlışlıkla fareye yumruk atıp yere düşürdüm hala sağlam onu da test etmiş olduk bu arada benim arkadaşımda yakın zamanda sizin kullandığınız fareyi araştırıyordu siz memnun musunuz hocam?

Memnun musunuz hocam? Ben de V8 almayı düşünüyorum bu hafta. Claw tutuşum var ama fare arkadan bombeli olduğu için biraz tedirginim acaba V6 modeli mi alsam diye. Elim 19,5 uzunlukta.
Hocam ben hem Superlight 2 hem de Scyrox V8 kullanıyorum. V6, Superlight 2 Shape'inde ve şunu diyebilirim ki arkadan bombeli olması claw için çok iyi oluyor v8i kullandıktan sonra superlighta geçince avucum tam oturmuyor ve bileğim tam olarak mousepade temas etmiyor ve sanki havada gibi oluyor V8'de elinizi direkt istemeden claw olarak tutuyorsunuz tavsiyem kesinlikle V8 V6ya kıyasla.

Hocam bundan önce palm tutuşa uygun fareyi claw tutuyordum başta bende tereddüt ettim ama şu an alıştım hafif olduğu için sağlam değil gibi geliyordu ama bugün dongle kablosu çıkarırken yanlışlıkla fareye yumruk atıp yere düşürdüm hala sağlam onu da test etmiş olduk bu arada benim arkadaşımda yakın zamanda sizin kullandığınız fareyi araştırıyordu siz memnun musunuz hocam?

Anladım hocam. Şu an kullandığım Razer modeli bayağı bir ağır 96gr ve büyük. Claw tutuş için bence kötü çünkü, sağ tarafı sola göre daha geniş artık ne deniyordu buna ergo mu ne o tarz bir şeydi sanırsam. Simetrik değil yani o yüzden bu tutuşta yüzük parmağım hep acıyor az bir şey bastırsam bile rahatsız oluyorum o yüzden değiştirme kararı aldım. Palm tutuşu yapanlar için hiç rahatsız etmez gibi çünkü yüzük parmağı düz olacağı için güzel olur.

Hocam ben hem Superlight 2 hem de scyrox V8 kullanıyorum. V6, Superlight 2 Shape'inde ve şunu diyebilirim ki arkadan bombeli olması claw için çok iyi oluyor v8i kullandıktan sonra superlighta geçince avucum tam oturmuyor ve bileğim tam olarak mousepade temas etmiyor ve sanki havada gibi oluyor v8'de elinizi direkt istemeden claw olarak tutuyorsunuz tavsiyem kesinlikle V8 v6ya kıyasla.

Ben de başta Superlight 2 düşünüyordum. Hem tutuş açısından hem bütçe açısından bu V8 modelini önerdi çoğu insan. Dediğim gibi içimi tam rahat ettirmeyen arka bombesi ama sizin gibi diyen insan çok o yüzden bir şans vereceğim v8'e sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı