Scyrox V8 polling rate testinde 2.600'lerde çıkıyor

@egemebb hocam bu konu hakkında bilginiz var mı bende de 8000'de olmasına rağmen 1500ü geçmiyor.
2 gündür araştırmaların sonucu bulabildim sonunda. Bilgisayara 2 defa format attım internette bakmadığım yer kalmadı. Chatgbt ye bile sorup birsürü ayar değiştirdim ve sonunda buldum.
Windows11 de kısıtlama var sanırım (maus yazılımında da olabilir ama scyrox müşteri hizletmeri ile görüştüğümde böyle bişey söylemediler hatta sorunu bulamadılar bile) her uygulamanın kendi hz si var mesela görev yöneticisinin 125hz
Arka planda razer polling test programını açıp csgo vb. Oyunlara girdikten sonra alt-tab ayıp testi o şekilde yaptığında 7500-8000 hz leri görebilirsin.

2 gündür araştırmaların sonucu bulabildim sonunda. Bilgisayara 2 defa format attım internette bakmadığım yer kalmadı. Chatgbt ye bile sorup bir sürü ayar değiştirdim ve sonunda buldum.
Windows 11 de kısıtlama var sanırım (fare yazılımında da olabilir ama scyrox müşteri hizletmeri ile görüştüğümde böyle bir şey söylemediler hatta sorunu bulamadılar bile) her uygulamanın kendi Hz'si var mesela Görev Yöneticisi'nin 125Hz.
Arka planda Razer polling test programını açıp CS:GO vb. oyunlara girdikten sonra Alt Tab ayıp testi o şekilde yaptığında 7500-8000 Hzleri görebilirsin.

Evet hocam bende 7600 maksimumu gördüm sağ olun iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı