V8 alabilirsin o zaman hocam pişman etmez. Benim elimde 18cm.
Bundan önce kullandığım mouse Razer ouroboros modeliydi internetten sadece tipine bile baksan kahkaha tufanına kapılırsın.

V8 alabilirsin o zaman hocam pişman etmez. Benim elimde 18cm.
Eloshapten baktım star wars uzay mekiğine benziyorBundan önce kullandığım mouse Razer ouroboros modeliydi internetten sadece tipine bile baksan kahkaha tufanına kapılırsın.![]()
Eloshapten baktım Star Wars uzay mekiğine benziyor![]()
Şu an kullanıyorum, daha önce mouse kullanmıyormuşum ben dedirtti yani v8.
Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.
Hocam merhaba ben şu anda Scyrox V8 v6 modellerinden birini almayı düşümüyorum. Öncelikle bir sıkıntısı oldu mu tavsiye eder misiniz ve sizce v 8 mi v 6 mı almalıyım genelde palw tutuş şekline sahibim ama arada sırada claw da oluyor bir de benim için önemli konu şarj konusu 250 mAh yeterli oluyor mu sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
Merhaba,
Sorunsuz, rahatlıkla ve severek kullanıyorum tavsiye ederim. Hala hiçbir sıkıntısı olmadı çok şükür, şarj süresi çok yeterli, ortalama 1-1.5 saat arasında tam olarak doluyor ve birkaç gün şarjı idare ediyor beni, eskisine oranla bir de rekabetçi oyunları çok oynamadığım için şu an 1K Hz de kullandığımdan fazlasıyla bile yetiyor birkaç gün. Mouse yazılımı, arayüzü çok basit ve çok kullanışlı. Şarj süresi biraz da kullanımına bağlı tabii, yüksek Hz'lerde kullanırsan ve competition mode gibi özellikleri de aktiflediğin de doğal olarak biraz daha hızlı biter şarjı. Yüksek Hz kullanımlarında hızlı da bitse zaten hızlı şarj oluyor, benim de ilk kablosuz Mouse'um v8, şarj konusunda hiç üzmedi bu zamana kadar. Kablolu ve kablosuz da kullanabiliyorsun dilediğin gibi ama kablolu kullanımda 1K Hz ile sınırlı ki zaten fazlasıyla bile yeterli yani üstü bir Hz kullanmana gerek bile yok.
Dediğin tutuş şekline göre V6 sana uygun olur.
Anladım almaya karar verdim fakat sen hangi siteden almıştın. Wraith, Gaming Gen TR veya diğer sitelerden hangisinden almamı önerirsin garantisinin olmasını istiyorum.
Hocam anladığım kadarıyla günlük hayatta baya v8 kullanıyorsunuz. Tutuşunuz tam claw sanırım.Merhaba,
Sorunsuz, rahatlıkla ve severek kullanıyorum tavsiye ederim. Hala hiçbir sıkıntısı olmadı çok şükür, şarj süresi çok yeterli, ortalama 1-1.5 saat arasında tam olarak doluyor ve birkaç gün şarjı idare ediyor beni, eskisine oranla bir de rekabetçi oyunları çok oynamadığım için şu an 1K Hz de kullandığımdan fazlasıyla bile yetiyor birkaç gün. Mouse yazılımı, arayüzü çok basit ve çok kullanışlı. Şarj süresi biraz da kullanımına bağlı tabii, yüksek Hz'lerde kullanırsan ve Competition Mode gibi özellikleri de aktiflediğin de doğal olarak biraz daha hızlı biter şarjı. Yüksek Hz kullanımlarında hızlı da bitse zaten hızlı şarj oluyor, benim de ilk kablosuz Mouse'um V8, şarj konusunda hiç üzmedi bu zamana kadar. Kablolu ve kablosuz da kullanabiliyorsun dilediğin gibi ama kablolu kullanımda 1K Hz ile sınırlı ki zaten fazlasıyla bile yeterli yani üstü bir Hz kullanmana gerek bile yok.
Dediğin tutuş şekline göre V6 sana uygun olur.
Hocam anladığım kadarıyla günlük hayatta bayağı V8 kullanıyorsunuz. Tutuşunuz tam claw sanırım.
Benim size sormak istediğim şey acaba günlük hayatta kullanırken mesela iş güçte bu mouse ile vakit geçirirken ağrı ve rahatsızlık yapıyor mı? Eğer yapmıyorsa eliniz ölçüsü nedir hocam?
Sizin deneyimlerinizden yola çıkarak bir karar vermeyi düşünüyorum. Ben de claw tutuyorum, oyunlardan daha çok günlük hayatta, çalışma alanımda falan kullanacağım sıkıntı çıkartıyor mu bu konuda size?
Teşekkürler hocam, vakit ayırıp deneyiminizi paylaştığınız için.Hiçbir şekilde ağrı veya rahatsızlık yapmıyor, bayağı hafif mouse, el ölçümü ölçmediğim için bir şey diyemeceğim.
Şarj konusunda hiç üzmüyor, doldurunca da hemen doluyor, kaliteli mouse üzeceğini sanmıyorum sizi, fazlasıyla işinizi görür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.