SD kart HDD olarak kullanılabilir mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU
Meslek
Makine Mühendisi
Laptopumda Micro SD kart girişi var. Ben buraya 128 GB bir kart alsam standart depolama olarak kullanabilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
olmaz olur ama düşündüğün gibi olmaz.

Ben de bunu atacaktım hocam.

Hay
Windows mu kurmayı düşünüyorsunuz?
Hayır 128GB SSD var zaten cihazda. Ek depolama olarak kullanmak istiyorum. Program ve oyun gibi yazılımları kurup kullanmak istiyorum.

Hay.

Hayır 128 GB SSD var zaten cihazda. Ek depolama olarak kullanmak istiyorum. Program ve oyun gibi yazılımları kurup kullanmak istiyorum.

Kullanabilirsiniz ama okuma ve yazma hızının oldukça yüksek olması gerek yoksa kasmalar donmalar ve geç yüklenme gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bir oyun atıp deneyin isterseniz kötü olursa kullanmazsınız.

Kullanabilirsiniz ama okuma ve yazma hızının oldukça yüksek olması gerek yoksa kasmalar donmalar ve geç yüklenme gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bir oyun atıp deneyin isterseniz kötü olursa kullanmazsınız.
Bu kartı almayı düşünüyorum.

Bu kartı almayı düşünüyorum.

Yazma hızı hakkında bir bilgi verilmemiş.

Şu ürün bütçenizi aşar mı?

Sizin attığınız üründe işinizi görebilir ama yine de bir HDD ya da bir SSD kadar iş göremeyecektir.

Yazma hızı hakkında bir bilgi verilmemiş.

Şu ürün bütçenizi aşar mı?

Sizin attığınız üründe işinizi görebilir ama yine de bir HDD ya da bir SSD kadar iş göremeyecektir.
Benim amacım yanımda ek bir donanım taşımadan depolama alanına sahip olmak. Hafıza kartı yuvası görünce de böyle bir durumu paylaşmak istedim. Bakalım micro SD kart umarım işe yarar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı