SD karta 4K video atılır mı?

AmIsAre

Hectopat
Daha fazla  
Telefonum S23 ve 4K 60FPS vidrolar çok çektim ve bu videolar 50GB'ı geçti. Bunlar için bir SD kart almak istiyorum. Evde bir tane var Kingston 128 GB uhs-1 ve 100mb/s v10. bu SD kart 4K 60FPS videolar için yeterli mi yoksa başka bir tane alınır mı?

Depolama olarak kullanacaksan iş görür ama telefondaki hafıza birimi gibi kullanmaya niyetin varsa, video oynatırken/kaydederken sorun olur.

Depolama olarak kullanacaksan iş görür ama telefondaki hafıza birimi gibi kullanmaya niyetin varsa, video oynatırken/kaydederken sorun olur.
Aslında ben tablete takıp videoları bu sd kart içinde depolıycaktım ama açtığım zaman videoları bi sorun kare atlama vs olsun istemem

Donma kasma kare atlama vb.

Okuma hızı 280 olan kartlardan al.

Mesela...
Canvas React Plus V60 SD Hafıza Kartı – Sınıf 10, UHS-II, U3, V60 – 128GB - 1TB - Kingston Technology

Amacın sadece depolama ise bulut da alabilirsin ama videoların boyutu yüksek olacağından upload süreleri de uzun olacaktır. Sen en iyisi okuma yazması yüksek SD kart al. :)
https://app.hb.biz/wEl1xconSgls bu nasıldır peki

Aslında ben tablete takıp videoları bu sd kart içinde depolıycaktım ama açtığım zaman videoları bi sorun kare atlama vs olsun istemem
Maalesef bu kart ile bu tarz sorunlar yaşarsınız, arkadaşın tavsiye ettiği gibi daha yüksek okuma/yazma hızı olan bir kart almanızda fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı