SD karta giremiyorum

eventstar3

Hectopat
Öncelikle merhaba. Benim Turkcell T20 marka bir telefonum var. Usbden pcye takınca şarj oluyor fakat pc telefonu görmüyor ve hafıza kartına erişemiyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Google'da biraz araştırdım fakat bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek istediğinizi anlayamadım tam olarak. Normal bildiğiniz hem şarj adaptörüne hem de bilgisayara bağlayabileceğim türden bir kablo.

Yani var olan kabloyu değiştirince mi erişemediniz ? O amaca göre yapılmış bir kablo olması gerekir. Başlangıçta depolama gibi seçeneklerin çıkması gerekir.
Aynı anda yazmışız.

Taktığımda USB kablo tanınmadı falan diyodu. Sonra çıkardım bir daha taktım USB depolama birimini aç geldi. Açtım fakat giremedim sonra kabloyu çıkardım yeniden taktım şimdi hiçbir şey gelmiyor sadece şarj oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size şöyle bir kablo lazım, en basitinden telefoncularda rahatlıkla bulabilirsiniz, telefonunuza uygun olan kabloyu. Ama genelde bu kullanılır.

Ben arkadaştan bulmuştum 2 liraya orjinal kablosunu :D

Logitech C525

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı