SDN Sitesi Hacklendi!

Ufakken sanal ortamda öğrendiklerimi çeşitli internet sitelerinde dener, en fazla ping attack ya da index atardım. Ondan pek farkı yok gibi.

Ben de bir sorun gözükmüyor. SDN’ye girebiliyorum. Halen Windows XP kullanıyorsun. Bence bu daha ilginç.

Bu konuyu XP'de paylaşman da ilginç. XP güvenliksiz bir sistemde güvenlik konusu açıyorsun
Siteyi sadece işletmek yetmiyor güvenliğini sağlamak da gerekli.
Bir haber sitesinin Hakkari şehitlerimizin haberinin yorumlarında bir yorum görmüştüm. Türk milletine düşman gerekmez zaten içimizde yaşıyorlar diye.
Yazı şöyle "Bizim düşmana ihtiyacımız yok cephanelik patlar, helikopter düşer, araç kaza yapar, mühimmat patlar, birbirine sıkar, arkadaşına şaka yaparız "

Mobil sürüm açılıyor ama masaüstü sürüm gitmiş.

Düzenleme: Konulara giremiyorum ama ilginç olmuş biraz.

Şimdi girdim ama sorun göxükmüyor bende. Girebiliyorum.

Aslında iyi olmuş en azından bu hatadan ders çıkarıp güvenliği gözden geçirirler. O hackerlarla anlaşıp siteyi geri alabilirler diye düşünüyorum.
Not: Mobil de sorun yok galiba masaüstü siteye girince öyle gözüküyor sanırım. Gerçi mobil chromu masaüstü yaptım ama yine de girdim.
Mobil telefondan dener misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…