SDN Sitesi Hacklendi!

Türk olduklarını söyleyen bir grup hacker tarafından site kapatıldı.

1541922826975.png

Sadece yazıklar olsun diyorum.
Aktif olduğum bir site olduğu için değil. Bunun gibi Türk bir yatırımcıya ait olan bir yerin Türk insanlar tarafından bu hale getirilmesi utanç kaynağıdır. İsminizi duyurmaya çalışırken dikkat edin. Utanç ile duyurmamalısınız. Yazıklar olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufakken sanal ortamda öğrendiklerimi çeşitli internet sitelerinde dener, en fazla ping attack ya da index atardım. Ondan pek farkı yok gibi.

Bu konuyu XP'de paylaşman da ilginç. XP güvenliksiz bir sistemde güvenlik konusu açıyorsun :)
Siteyi sadece işletmek yetmiyor güvenliğini sağlamak da gerekli.
Bir haber sitesinin Hakkari şehitlerimizin haberinin yorumlarında bir yorum görmüştüm. Türk milletine düşman gerekmez zaten içimizde yaşıyorlar diye.
Yazı şöyle "Bizim düşmana ihtiyacımız yok cephanelik patlar, helikopter düşer, araç kaza yapar, mühimmat patlar, birbirine sıkar, arkadaşına şaka yaparız "

Şimdi girdim ama sorun göxükmüyor bende. Girebiliyorum.

Aslında iyi olmuş en azından bu hatadan ders çıkarıp güvenliği gözden geçirirler. O hackerlarla anlaşıp siteyi geri alabilirler diye düşünüyorum. :D
Not: Mobil de sorun yok galiba masaüstü siteye girince öyle gözüküyor sanırım. Gerçi mobil chromu masaüstü yaptım ama yine de girdim.
Mobil telefondan dener misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı